Login/Registracija

Nakon SVAĐE i TUŽBE susreli se Ibro Bublin i Darko Lazić (VIDEO)

Nakon medijskih spekulacija da su Darko Lazić i Ibro Bublin u svađi zbog autorskih prava oko pesme, pa čak i da je Lazić tužio mlađeg kolegu za krađu, dve zvezde „Granda“ danas su se konačno našle oči u oči.

Ova dva pevača susrela su se na snimanju emisije „Zvezde Granda Specijal“, gde su obojica gostovali, a nakon svih izjava koje su davali u poslednje vreme, svi su očekivali da će njihov susret biti dramatičan.

 – Njegov kompozitor je podigao tužbu protiv mene, ali ne dam niko da me gazi, pa ni Darko. Nemam problem sa Lazićem, iako je njegov autor napavio haos. Jedna deonica moje pesme stvarno liči na njegovu- nedavno je izjavio Ibro, dok se Darko sve do sad na ovu temu nije oglašavao.

– Pisali ste svašta, ali pogrešno. Ovo je moje dete, moj brat – rekao je Darko nakon čega je zagrlio mlađanog kolegu i time stao na put medijskim pričama da su u svađi.

……

Sve o njihovom odnosu, tužbi i stvarima koje su se događale nakon žestokih optužbi, gledaćete već u nedelju, u novom izdanju emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić