Marija Šerifović o susretu sa svetskom zvezdom: „Oplemenila sam dušu“

marija s 3

Svima nam je poznato da je Marija Šerifović jedna od naših najboljih pevačica, ali i to da i sama uči od najboljih.

Ovoga puta Marija je na jautjub kanalu svojim fanovima poklonila video iz Amerike i kadrove sa koncerta jedne od najvećih muzičkih zvezda današnjice, Adel.

Svoje ushićenje i zadovoljstvo što je uživala u vokalu planetarno popularne muzičke dive nije mogla da sakrije, a prve impresije Marija je odmah podelia sa svojim fanovima.

ader

Nakon koncerta, Marija je uživala u kineskom restoranu i sumirala utiske.

Stigla sam u jedan hotel, došla sam u kineski restoran da večeram zato što samo on ovde radi. Malo sumiram utiske. Razmišljam koliko smo svetlosnih godina udaljeni u produkcijskom smislu od svega što se radi u Americi. Osim što sam nashranila dušu, svašta sam nešto videla, prietila, uočila i naučila, ali još je rano – rekla je Marija kratko.

mara

Sledećeg jutra pevačica se javila svojim pratiocim i opširnije iznela svoje mišljenje, zapažanja i utiske sa spektakla u Americi.

-Miljama smo udaljeni od onoga što svet radi kada je u pitnju šoubiz. Sa druge starne, ne preostaje mi ništa drugo nego da sa onim što imam budem što bolja i dam svoj maksimum. Oplemenili su mi dušu, bilo mi je prelepo– zaključila je Marija, pa dodala:

Nije mi smetalo što sam išla sama. Retko kada idem na koncerte i retko sam u publici. Taj fenomen kada slušate nekoga koga volite, to što vam se tada desi u organizmu i glavi je fenomenalan. Onda mogu da razumem šta ja vama radim, osetil sam neverovatne emocije.

adel marija s
Foto: Youtube/Printscreen/Marija Šerifović,
Autor: I.Grk