Login/Registracija

Nakon povratka, Zvezda Granda poručio: „ODUVAĆU SVAKOG KLINCA“

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Savo Perović nedavno se u svom stilu vratio na Grandovu scenu i novom pesmom „Non stop“ napravio pometnju među mlađom populacijom

– Napavio sam jedan blagi iskorak, a i hteo sam malo da budem u trendu sa klincima jer publika koja mene voli i sluša navikla je na mene da uvek imam drugačije pesme, a i svakako se ja u njima najbolje predstavljam- istakao je Perović.

Sigurni pevači i pravi profesionalci nemaju razloga da budu sujetni iako su dosta mlađe kolege nekim novim i modernim zvukom preuzeli scenu i ogroman broj publike koja ih pomno prati, a Savo Perović tvrdi da mu zbog jedne stvari teko ko može stati na crtu.

– Svako je popularan u svom nekom trenutku, svako ima nekih svojih pet minuta koje dobije. Mislim da kompletnu ulogu igraju dobra energija i dobra pesma, a što se mene lično tiče nisam sujetan, a sa druge strane mislim da sam toliko energičan, da, iako ću sada zvučati malo sebično, bilo kog klinca od 20 godina ću oduvati energijom kojom nosim u sebi. Nosim tu neku mladalačku energiju- tvrdi pevač.

Mnogi kažu da su talenat i dobar glas samo jedne od milion stavki koje jednog izvođača čine zvezdom te ne čudi što su  u takmičenju „Zvezde Granda“ ovu titulu pridobili pevači koji znaju da naprave dobru atmosferu.

– I prvi put kada sam se pojavio u „Zvezdama Granda“ trudio sam se da budem eksentričan, ne iz razloga da bi mene neko zapazio već zato što sam želeo da napravim soptsveni imdiž i da budem prepoznatljiv po nečemu. Moja energija je moj najjači adut, a i stajlinzi i sve što ide uz to jer smatram da svaka scena zaslužuje poštovanje- objasnio je Savo.

POGLEDAJTE I

Pevač priznao da ga je ova ODLUKA KOŠTALA: “Morao sam da PODIGNEM KREDIT“

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović