Login/Registracija

Nakon neviđenog duela takmičarka priznala: „Dobila sam NAJTEŽEG PROTIVKANDIDATA“

Maja Milutinović svojim glasom, ali i stasom prikupila je sve simpatije publike. Na njenu lepotu i vokal niko nije ostao ravnodušan, a to je dokazala i ove subote kada je osvojila svih šest glasova iako je imala jakog protivnika u duelu, Aleksandra Simića.

– Dobila sam najjačeg pevača i najtežeg protivkandidata, ali je dobro u svemu tome što ja sve ovo ne doživljavam kao duel već kao duet. Zaista kada pored sebe imam jednog takvog talentovanog, obrazovanog i perspektivnog pevača, pronalazim inspiraciju da ja budem jednako dobra i da taj naš zajednički nastup bude fenomenalan, pa rezultati će da budu kakvi treba da budu. Važno je da taj trenutak na sceni bude sjajan- istakla je Maja.

Nema sumnje da je ovo bio duel dva pevača koji imaju sve kvalitete da postanu velike zvezde, što je zaključio i žiri koji im je poručio da izgledaju poput Brene i Popovića, sa čime se Sale odmah složio.

– Ako budemo popularni kao oni biće fenomenalno. Ja mnogo volim Brenine pesme, to je moj fah. Posebno njene stare pesme me podsećaju na detinjstvo i najviše volim da đuskam uz njih- ponosno je rekla takmičarka, te dodala da je njena kruna za sada svaki kompliment koji je dobila od strane estradnog maga kao što je Saša Popović.

– Meni je drago ukoliko neko, ko je zaista najkompetentniji što se tiče pesama Lepe Brene, a to je Saša, tako nešto misli i pohvali me. Mada iako je to veliki kompliment, istovremeno je i veliki zadatak za mene. Moram da opravdam to poverenje koje mi je dato. To je izazov, ali ja volim izazove i dajem sto deset posto sebe i ne odustajem- rekla je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Takmičenje „Zvezde Granda“ osim popularnosti kandidatima je donelo saradnju sa velikim zvezdama, a Maja ne krije sreću što je deo baš Cecinog tima koja joj nesebično prenosi svoje znanje.

– Ceca je veliki profesionalac, veliki čovek i jedna divna osoba. Zaista je uživanje biti pored nje i raditi sa njom. Mi spremimo neke pesme i damo predloge pa sa tim dođemo na probu i onda odaberemo nešto što je najbolje. Nekada nam Ivana i Ceca predlože nešto i zajedničkim snagama dođemo do rešenja- otkrila je.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović