Login/Registracija

Nakon dueta sa Aleksandrom Bursać, Zvezda Granda ne staje: „UKRSTIĆU GLAS SA NJOM“

Pevač koji je poznat po svom anđeoskom glasu i neverovatnom talentu je definitivno Vanja Lakatoš. Osim publike koja ga obožava, tome svedoči i duet koji je snimio sa jednom od najpopularnijih pevačica Aleksandrom Bursać.

Iako se već godinama bavi muzikom i ima karijeru bez i jedne mrlje, kako bi mnogi rekli, priznaje da i dan danas ima veliku tremu kada su sve oči uprte u njega.

– Ja uvek imam tremu stvarno! To me nikada neće proći, teško je to. Iako se možda ne vidi spolja iznutra mi je haos. Čak i kada imam nastup i izađem pred publiku prvih par minuta me ubije trema, dok prođe prva pesma, pa posle sve ide dosta lakše. Neke kolege popiju čašicu pa se opuste, ali ja ne pijem alkohol- iskreno je priznao Vanja.

Rešio je da uskoro obraduje publiku novim pesmama, a jedna od njih biće duet sa popularnom pevačicom koja već godinama ima uspešnu karijeru.

– Imam završene već dve pesme, jednu pesmu snimam sa jednom pevačicom, ipak ću vam otkriti koja je u pitanju. Reč je o Gabrijeli Pejčev, pa ćemo eto probati da ukrstimo glasove. Pesma je top, baš mi se sviđa. Bugarska je pesma, malo smo je izmenili, biće vrh- otkrio je pevač.

POGLEDAJTE I

Pevač DEVET GODINA KRIO da je OŽENJEN

BUGARSKI HIT OD SAD I NA SRPSKOM: Vanja Lakatoš i Roksana predstavili KAZNU (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović