Login/Registracija

Nakon BORBE ZA POTOMSTVO, stižu SREĆNE VESTI: Zvezda Granda TRUDNA

Nakon diskografske pauze, nekadašnja finalistkinja „Zvezda Granda“ Biljana Sulimanović vratila se na muzičku scenu, ali sada će sa iste da odsustvuje jedno vreme, budući da je u blagoslovenom stanju. 

Iako je tek nedavno saznala za trudnoću, Biljana nije želela da prećuti najradosniju vest i Grand Online je potvrdila da joj se ispunila najveća želja, a to je da će nakon borbe za potomstvo, konačno ostvariti u ulozi majke.

– Dugo sam sa Nenadom planirala da osnujem porodicu, a poslednjih godinu i po dana intenzivno sam pokušavala da ostanem u drugom stanju, ali nije išlo. U jednom trenutku sam već bila digla ruke, jer jednostavno više nisam želela da razmišljam o tome, ali kad sam se najmanje nadala, desilo se – s osmehom priča Biba i otkriva kako podnosi drugo stanje. 

– S obzirom da sam na početku trudnoće imam mučnine, ali valjda je sve to normalno. Uprkos mučninama, za sad odlično podnosim jer sam sve ovo htel i verujem i nadam se da će sve biti dobro, molim se Bogu-kaže pevačica, dok na pitanje da li više priželjkuje devojčicu ili dečaka, odgovara:

– Moji u krugu porodice su se podelili, muškarci misle da će biti dečak, a žene da će biti devojčica, tako da je navijanje i priželjkivanje već počelo. Kako god da bude, mi se svi radujemo, ali najbitnije je da je živo i zdravo.


Prema lekarskim nalazima, pevačica je sedam nedelja trudna sa Nenadom sa kojim živi već dve godine. 

– Od prvog dana od kad smo se upoznali znali smo da je to to, da smo jedno za drugo. Bukvalno smo od prvog dana srećni i zaljubljeni, a tako je i danas, s tim da će se naša ljubav učvrstiti. Oboje smo hteli da jedno maleno biće ulepša našu svakodnevnicu i naš život i hvala dragom Bogu što će nam se ta želja uskoro i ostvariti – ističe Biljana i otkriva čime se bavi njen izabranik. 

– Mnogi misle da se bavi pevanjem jer ima par svojih pesama, ali za sad se time ne bavi. Mislim da će uskoro početi, a ja sam mu velika podrška u svemu, tako da šta god bude odlučio, ja sam na njegovog strani – zaključila je pevačica. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić