Login/Registracija

NAJUZBUDLJIVIJI MOMENTI finala koji odlaze u istoriju po pobedi devojke anđeoskog glasa (VIDEO)

Ceo region i dalje slavi pobedu Džejle Ramović u spektakularnoj završnici 13. sezone „Zvezda Granda“. Ukus publike i više od 30 članova stručnog žirija se poklopilo i pevačica iz Goražda zauzela je prvo mesto na tabeli i statuu zvezda Granda.

 

Sa njom je slavila i njena mentorka Marija Šerifović koja je imala i specijalni „nindža pozdrav“ sa svojom takmičarkom koji je nasmejao sve. Džejla je osvojila pesmu, spot i automobil kao nagradu kao i nastup na festivalu „Ulaz“. 

Finalno veče biće upamćeno i po pojavljivanju Jelene Karleuše u provokativnoj haljini golih leđa ispod kojih nije imala ni veš. Mentorka je malo podigla prašinu i javno pokazala nezadovoljstvo što njena predstavnica Milica Čikarić nije osvojila više glasova stručnog žirija jer je to zaslužila i rekla Mariji Šerifović da to nije bilo fer. Pogledajte šta joj je posle završetka finala Marija odgovorila OVDE. 

Nakon sabiranja glasova Milica Čikarić je bila na drugom mestu na tabeli, a Sanelu Smolu koji je u timu Dragana Stojkovića pripalo je treće mesto. 

Finalna noć biće upamćena i po premijernom izvođenju nove pesme Aleksandre Prijović OVDE, ali i po sjajnoj atmosferi u bekstejdžu koju televizijska publika nije mogla da vidi OVDE. 


 Pogledajte veliko finale „Zvezda Granda“: 

https://youtube.com/watch?v=yBLP63NymOk


Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić