Login/Registracija

Najslušaniji HITOVI ZVEZDA GRANDA koji su obeležili 2021. godinu (VIDEO)

„Zvezde Granda“ iznedrile su mnoge zvezde i brojne hitove bez kojih danas ne možete da zamislite nijednu zabavu. A znate li koji takmičari su obeležili 2021.?

Mi smo tu da vam otkrijemo ko je ove godine bio najslušaniji.


– Po prvi put radimo album „Zvezda Granda“ za sezonu 2020/21 i probaćemo da od toga napravimo tradiciju, da svake godine okupimo najbolje autore i kompozitore, a ja ću da produciram. Ove godine su tu Jelena Trifunović, Miloš Roganović, Baša i Marko Cvetković- rekao je nedavno za Grand Online producent Aleksandar Milić Mili koji čvrsto stoji iza svakog muzičkog projekta ovogodišnjih učesnika. 

Rezultat mentorskog, producentskog i prijateljskog odnosa svakako je uspešana saradanja koja na zvaničnom Jutjub kanalu „Zvezda Granda“ beleži milionske preglede. 


Kada je reč o muzici najgledanijeg šoua, na prvom mestu slušanosti, sa čak 11 miliona pregleda nalazi se prvenac Zorane Mićanović. Od samog pojavljivanja pesma „Sikter“ osvojila je region, te je nedeljama bila u trendingu slušanosti na popularnoj platformi, a prepevana je čak i u Turskoj. 

Samo mesec dana nakon završetka poslednje sezone ‘Zvezde Granda’, Valentina Kuzmanović i Isak Šabanović snimili su svoje pesme. On kao drugoplasirani takmičar objavio je numeru „Prvo jutro“, autora Saše Lazića i Aleksandra Milića Milija, koji je ujedno i njegov mentor, i za kratko vreme pokorio region. 

Isak se sa svojim rok prvencem danas ima skoro 4 miliona pregleda i našao se na drugom mestu najslušanijih hitova popularnog takmičenja. 

Pravi bum napravio je i Bojan Pavlović sa pesmom „Naslednik“ koju mu je napisao Miloš Roganović, dok je aranžman uradio Mili. Upravo ova namenska numera sa čak 2 milona, našla se na trećoj poziciji naše liste. 

Pobednička pesma „Đerdan“ Mahira Mulalića, koju je inače posvetio bivšoj devojci, osvojila je srca publike i sa milion i 200 hiljada zauzela četvrto mesto ovogodišnjih hitova.

Inače, pobedu u takmičenju mladi momak iz Gračanice posvetio je nedavno preminuloj majci. 

Trećeplasirana finalistkinja Valentina Kuzmanovć bila je muza jednog od čuvenog dvojca popularnih Aspirinaca, Miloša Roganovića sa pesmom „Hladno srce“. Milion pregleda na popularnoj Jutjub platformi dokaz su da je ova mlada Kruševljanka sa prvom pesmom u karijeri napravila pravi bum.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić