Login/Registracija

NAJKRITIKOVANIJA TAKMIČARKA ZASENILA ŽIRI: Od Marije stigla NAGRADA

U narednom duelu borili su se Branka Šaula iz Đoletovog tima i Srđan Stanić kome je mentor Mili. Iako su se predstavili potpuno različitim repertoarom uspeli su da zadive i razigraju žiri.

Branka se izborila za svih šest glasova, dok je Srđana samo jedan delio od istog rezultata.

Za direktan prolazak Šaule zadužen je i Saša Popović koji je presudio šestim glasom, a objasnio je iz kog razloga je doneo takvu odluku.

– Presudio sam tako zato što je Branka bila najkritikovanija takmičarka iz prošle sezone. Vratili smo je i ove je sada jedno veliko iznenađenje- objasnio je Saša iako nije krio oduševljenje i Srđanovim pevanjem.

Iako je Ceca kao novi član žirija ne poznaje iz prethodne sezone potvrdila je da je Branka iz kruga u krug sve bolja.

– Uz tebe mi apsolutno ide natpis Zvezda Granda, sve je tip top. Naravno odličan je i Srđan- dodala je Ceca.

Iako se komplimentima na Šaulin račun pridružila i Ana Bekuta imala je jednu zamerku.

– Ispoštovala si scenu, sve super, ali isto tako imam zamerku, ne zato što želim da umanjim tvoj prolaz direktno, nego zato što je moja kandidatkinja Tamara Živković bolji pevač od tebe ali nije prošla direktno- objasnila je Bekuta.

Kolege iz žirija bili su saglasni sa njenim mišljenjem, međutim Popović je istakao da iako je dobro pevanje najbitnije da se itekako gledaju stajling i ponašanje, kao i drugi kriterijumi koji čine jednu zvezdu.

– Ja lično mislim da je Šaula bolja za posao, sada pričam iskreno- zaključio je sudija.

Numera „Maro dušo“ koju je izveo Srđan posebno je dotakla Šerifovićevu te se Viki našalila da nije slučajno izabrao baš tu pesmu.

– Kada bi se birala kandidatkinja ili kandidat koji je najviše napredovao u odnosu na prethodnu sezonu, ta nagrada i diploma ide Branki Šauli. Eto šta si doživela (smeh), pošto smo strašne bitke vodile prošle sezone. Već sam jednom rekla da ste Đođe i ti fantastičan spoj. Srđane dobar si bio, nemam šta da zamerim, dobro sam raspoložena danas- rekla je Mara.

Na samom kraju reč su dobili i mentori koji nisu krili oduševljenje i ponos zbog svojih kandidata.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović