Login/Registracija

NAJJAČI KOMENTAR IKADA U ZVEZDAMA GRANDA dobila su ova dva momka

U poslednjem duelu večeras predstavili su nam se Aleksandar Popović (27) iz Niša i Pavle Pavlović (19) iz Paraćina. Prvi takmičar kom je mentor Sale Tropiko, predstavio se pesmama „Nisam ja za tebe“ Harisa Džinović i „Ako odeš“ Željka Samardžića, dok je novi Milijev kandidar odabrao numere „Samo mene volela su lažno“ Šabana Šaulića i „Nema me“ od Đanija. 

Nakon duela, rezulat je bio izjednačen, a Saša Popovič odmah se nadovezao i poručio –  Ja moram da kažem da Aleksandar Saša Popović stvarno peva fanstatično.

Osim po rezultatu u glasanju i po fizičkom izgledu ova dva momka su identintična, što je prva primetila Karleuša koja im je poručila da izgledaju kao dva debela čovečuljka sa košuljama koje pucaju.  

– Očigledno je da volite da jedete ćevape, da žderete i da se prežderavate. Ono što sam ja videla jesu dva talentovala čovečuljka. Prvi je bio nasmejaniji, pozitivniji, a i drugi je bio dobar – s osmehom je prokomentarisala Jelena, pa im poručila da probuše kašiku. 

– Sve vreme sam gledala samo u vaše košulje, tu između vaših dugmića. To samo što nije puklo. Manite se ćavapa, testa, slatkiša, lepinja – iskrena je bila Karleuša, a Viki se složila da zvezde „Granda“ ne smeju sebi da dozvole višak kilograma. 

Nakon što su su svi potvrdili da je momcima potrebna dijeta, Ana Bekuta je konstatovala da bi Saša Popović, osnivač Granda i penzioner dao sve što ima samo da poseduje glas kao Saša Popović iz Niša, što je nasmejalo sve u studiju. 

Na kraju duela, oba momka su slavila prolazak u naredni, uprkos simpatičnim kritikama žirija. 

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić