Login/Registracija

Najavio promenu STILA i ispunio: Nova pesma ZVEZDE GRANDA je baš iznenađenje (VIDEO)

Tokom učešća u „Zvezdama Granda“ pulena Marije Šerifovića, Ognena Zdravkovskog upamtili smo kao talentovanog i skromnog momka koji žanrovski nije mnogo eksperimentisao. U takmičenju je izvodio uglavnom pop muziku, a kada je došlo vreme za samostalnu karijeru ostao je dosledan istom pravcu. 

Nedavno je istakao da se kaje što nije više eksperimentisao kako pevački, tako i vizuelno, pa je sad rešio da ispravi tu grešku. 


Sa najavom novog singla za koji muziku potpisuje Saša Nikolić, dok je tekst radila Mira Mijatović, dao je i obećanje da će napraviti veliku promenu.

–  Iako sam uglavnom pevao pop pesme, sada sam odlučio da radim nešto drugačije od mog stila. Neće biti čist pop, nego pevanje koje malo podseća na neki grčki stil. Hteo sam da napravim neku promenu i verujem da će publika to lepo da prihvati- rekao je nedavno Ognen i dato obećanje ispunio.


Pesma je za kratko vreme naišla na sjajne reakcije publike, a komentari „Samo tako nastavi“, „Ostavio si nas bez teksta“ i „Izvanredno“ pokazatelji su da je Ognen na pravom muzičkom putu. 


Poslušajte njegovu novu pesmu koja nosi naziv „Duša“, čiji su stihovi, ali i spot izazvali lavinu emocija kod publike. 

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: I. Ankić