Na snimanju „Zvezda Granda“ Mili saznao za smrt nekadašnjeg saradnika: „Zatečen sam“

preminuo sasa vidic 4

Brojne javne ličnosti danas su ostale šokirane saznanjem da je preminuo čuveni kreator i stilista Saša Vidić sa kojim su sarađivali tokom karijere.

I ekipa „Zvezda Granda“ pokazala je neverovatnu bol zbog gubitka kolege i prijatelja, a Aleksandar Milić Mili ostao je zatečen s obzirom da je tužnu vest saznao ispred Grandovog studija.

-Mili da li ste čuli da je preminuo Saša Vidić?- pitala je novinarka kompozitora i priducenta koji nije mogao da sakrije šok na svom licu nakon tužne vesti.

-Ne, stvarno?! Poznavao sam ga, da… Svaka smrt je tužna- bio je zbunjen Mili.

DSC00350

Tragičnu vest čuo je i Đorđe David koji je otkrio nepoznate detalje saradnje i života čuvenog kreatora.

-Žao mi je, žao mi je… Mislim da nije imao urean život u poslednje vreme. U jednom periodu, početkom dve hiljaditih imali smo neke stvarno divne trenutke koje smo proveli zajedno. Posle toga mislim da je izgubio kompas, jako mi je žao, to je jedino što mogu da kažem- istakao je roker za Grand.

DSC00344

Veoma bliska tokom Sašinog života sa njim bila je i članica žirija „Zvezda Granda“ Marija Šerifović koja nje može da dođe sebi od kada je čula da nas je kreator napustio.

-Nije trenutak ni mesto za ovo, ali mnogo mi je žao. Iskreno saučešće porodici i prijateljima, ovo je tuga!- istakla je Šerifovićeva.

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović