Login/Registracija

Estrada se oprašta od Saše Vidića: „Ne mogu da verujem da je otišao na moj rođendan“

ipiccy image 48

Vest o iznenadnoj smrti čuvenog kreatora i stiliste Saše Vidića iznenadila je čitavu javnost. Kako saznajemo, Vidić je u bolnicu na Bežaniji stigao sinoć u veoma lošem stanju, a jutros su doktori na žalost mogli da konstatuju samo smrt.

Brojne kolege i prijatelji sa javne scene sa kojima je sarađivao i družio se tokom života opraštaju se od Saše potresnim rečima koje kidaju dušu.

estrada se oprasta 1

Među prvima se oglasila Marija Šerifović uz Vidićevu fotografiju.

-Ako si već rešio… I ako je već tako moralo. Počivaj u miru- napisala je vidno potrešena pevačica uz emotikon slomljenog srca.

marija se oprasta od sase

Sašina dugogodišnja prijateljica i koleginica iz iste branše Verica Rakovčević i dalje ne može da veruje da je ova vest zatekla danas.

Ne mogu da verujem, stvarno da se ovo desilo. U šoku sam. Nisam ni znala da je bolestan. On je planirao da se preseli u Hrvatsku, tamo je imao neko nasledstvo, a planirao je i da stalno boravi u Trstu. Za mene je bio super prijatelj i odličan kolega i stvarno mi je mnogo žao što nas je napustio. Nisam mu čula glas više od pola godine, ali smo poruke s vremena na vreme razmenjivali – poručila je Verica za medije.

Jedna od pevačica sa kojom se kreator družio i sarađivao je i Ana Kokić koja tugu zbog njegovog gubitka ne može da sakrije.

ana kokic sasa

-Neka ti duša počiva u miru. In memoriam Saša Vidić- poručila je Jelena Karleuša slomljena od tuge i bola zbog gubitka prijatelja.

karleusa sasa

Među Sašinim dugogodišnjim prijateljima i kolegama je je i Seka Aleksić koja je ostala nema nakon tragične vesti.

-U šoku sam i zaista nemam reči kojima bih opisala koliku tugu osećam. Ova vest me je potpuno potresla. Otišao je na moj rođendan. Bio je hodajuća radost, čovek koji vas je mogao zasmejati do suza i iznervirati do srži. Bio je retko iskrena osoba, a iskrenost danas nije bila na ceni. Pamtiću njegovu duhovitost i kreativnost koju je pretkao u kreacije – rekla je Seka za „Blic“.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović