„Ode moje sve na svetu“ Pevačeva nevenčana supruga u šoku nakon samoubistva Muja Hodžića

MG 0028

Vest da je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, Mujo Hodžić iz Tuzle, sebi oduzeo život u 26. godini iznenadila je sve koji su ga poznavali, a najveći šok doživela je njegova nevenčana supruga Lejla Hasić.

Tragedija koja se juče dogodila u porodičnoj kući Hodžića zavila je mladu Lejlu u crno, a samo par sati nakon pevačevog samoubistva smogla je snage da se oglasi uz zajedničku fotografiju.

-Ode mi duša moja, sve moje na svetu– napisala je neutešna Lejla, nakon čega su reči podrške i saučešća počele da se nižu.

mujo hodzic facebook
Foto facebook.com/lejla.hasic.372

Kako Grand saznaje, Mujo je poslednjih par meseci bio u lošem psihičkom stanju, a sa Lejlom je nedavno započeo zajednički život.

– Nisu se venčali, samo su živeli zajedno već neko vreme. Nedavno su se i verili i planirali zajednički život, maštali i pričali o budućnosti i eto… Desilo se ono najgore! Niko to nije očekivao, ona po najmanje- rekao je izvor blizak Grand portalu i dodao:

-Žao mi je jako, bio je dobar i pošten momak, dobar kolega i muzičar. Žao mi je njegovih godina, prerano je.

Izvor blizak našem portalu otkrio je da je pevač bio u izuzetno lošem stanju, kao i da je u poslednje vreme imao psihičkih problema zbog čega je sebi nažalost oduzeo život.

-Bio je sa roditeljima tog dana i samo je izašao i nažalost to uradio. Otišao je u pomoćnu zgradu u roditeljskom dvorištu i učinio to. Žao mi je zbog toga, bio je odličan momak i izuzetno pošten kolega- tvrdi izvor blizak Grand portalu.

MG 0032

Podsećamo, Mujo je okušao sreću u „Zvezdama Granda“ u sezoni 2018/2019 kada se predstavio pesmama „Potražiću oči nešto zelenije“ Marinka Rokvića i „Bolje mi je“ od Đanija. Nakon što je otpevao obe pesme takmičar je nastup ipak završio bez ijednog glasa.

 Šteta što niste videli kako je izgledao dok je pevao. Baš je bio nasmejan- prokomentarisao je tada Popović.

Viki je pitala kandidata ko su mu omiljeni pevači, a nakon što je Mujo izdvojio velikane narodne muzike Šabana Šaulića i Šerifa Konjevića, svi su se pitali zašto nije pevao njihove pesme. 

Iako tada nije uspeo da prođe u drugi krug, bilo je očigledno da je Saša Popović prepoznao njegov talenat i harizmu kada mu je poručio da se prijavi u takmičenje sledeće sezone.

Njegov nastup iz „Zvezda Granda“ pogledajte u videu.

NE PROPUSTITE I

Foto: D.Milošević/Fejsbuk,
Autor: I. Ankić