Login/Registracija

Muharem Hadrović šokirao fanove: „JA SAM OSTAVLJEN“

Na veliku radost publike, Muharem Hadrović, ušao je u studio najpoznatijeg virtoaza na harmonici Aleksandra Sofronijevića i odlučio da obraduje publikom obradom velikog hita Ljube Lukića „Ja sam ostavljen“.

Već na početku karijere mladom pevaču ostavrila se želja da sarađuje sa Sofrom i njegovim orekstrom, zbog čega je posebno uzbuđen.


– Velika je čast raditi i učiti od najboljih, a Sofra je definitivno jedan od njih. Mislim da moje vreme tek dolazi, jer radim sa ozbiljnom ekipom profesionalaca od kojih učim svakodnevno – rekao je Muharem.

Premijera ove obrade zakazana je za 13. jul kada ćemo čuti kako zvuči „Ja sam ostavljen“ u novom ruhu, u šta je Muharem ubeđen da će se publici dopasti. 


Muharem nikad nije krio da je bio nestašan, ali je priznao da ga je učešće u „Zvezdama Granda“ promenilo i donelo neka nova iskušenja toliko jaka da je hteo da odustane od muzike. Na to ga je u jednom trenutku poljuljalo zbog, kako kaže, komentara žirija.

– Malo sam bio izgubljen kada sam došao u Beograd, trebalo mi je da pohvatam relacije po gradu, ali sam u sebi imao želju i misiju. Želeo sam da dođem do finala i uspeo. Tokom takmičenja bilo je i surovo iskrenih komentara, na primer od Marije i Bosanca. Jedna pesma koju sam otpevao im se nije svidela, ne sećam se sad šta su rekli, ali poenta je bila da su glasali za mene, ali istakli da nije bilo dobro. To me je malo pogodilo, pa sam se pitao da li sam ja zaista za pevanje… Nije to baš svejedno, to su sve institucije od ljudi, pa strepiš šta će biti, a svi gledaju- ispričao je Muharem u životnoj ispovesti za Grand Online. 


Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić