Mladić iz Tešnja IZNENADIO izborom mentora, svi ostali u ČUDU: “ Ako hoćeš do finala, izabraćeš Viki“

IMG 0763

Tek punoletni Harun Ćostoić iz Tešnja prvi put se pojavio u nekom muzičkom takmičenju, a privi i najbolji izbor jesu svakako „Zvezde Granda“.

Sa velikom tremom izašao je na scenu, ali ga to nije omelo u nameri da pokaže sve što zna i publici se presdtavi sa dva prava narodnjaka „Polomio vetar grane“ i “ Meni je s tobom sreća obećana“.

Iako mu je sve vreme drhtala ruka u kojoj je držao mikrofon, glas nije podrhtao, pa su se tako samo nizali tasteri podrške žirija. U drugu pesmu je već ušao rasterećen, jer je dobio tri glasa, pa je numerru Šabana Šaulića završio sa pet glasova koliko je i bilo potrebno da izabere mentora.

IMG 0766

Svi su očekivali da će ovaj momak iz Tešnja odabrati Viki Miljković, s obzirom da je prošlogoišnji pobednik Nermin Handžić, Harunov sugrađanin bio u njenom timu i tako stigao do krune u takmičenju. Međutim desilo se ono što niko nije mogao da nasluti.

-Sad me baš zanima koga ćeš da izabereš za mentora, izvoli biraj – rekao je Saša Popović, ali je takmičar iz prve rekao ime Marije Šerifović.

IMG 0483

Harune, ovo je tvoje prvo pojavljivanje, da li si negde ranije pevao, imaš li iskustva, radiš li nešto? – pitala je potencijalna mentorka, a kandidat je odgovorio:

0A0A8576 1

-Nikada ranije nisam pevao, sada planiram da upišem Mašinski fakultet smer za obradu drveta.

-Uzimam te – odgovorila je Marija nakon toga, ali je Đorđe imao jedan zanimljiv komentar:

-Da je odabrao Viki imao bi dva posla, radio bi sa drvetom u njenoj firmi, ali bi i pevao.

Na to se odmah Saša naodvezao rečima koje su izazvale smeh u studiju:

-Ja sam mislio da ako hoćeš do finala, izabraćeš Violetu. To sam rekao zato što si iz Tešnja, nema sumnje da će ga Marija dobro spremiti.

IMG 0348 3

-Interesantnije će biti da sada Marija ima nekog iz Tešnja. Ja sam već imala pobednika – rekla je Viki.

-Evo Već je kraj druge emisije, a ti nemaš kandidate. Čekaš nekog ko dobro peva, a taj će opet izabrati Mariju – odgovorio je Saša, a Bekuta se umešala u raspravu:

-Probirač uvek nađe otirač, ne biraj puno Viki.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: A. Milinković