Login/Registracija

Mili puni autobus, a jedan član žirija neće nijednog putnika: Ko je slavio, a ko ostao kratkih rukava?!

Ovonedeljno muzičko putovanje pod nazivom „Zvezda Granda“ ponovo nas je prikovalo za TV ekrane i priuštilo zabavu svetskih razmera. Gotovo da nismo mogli da odvojimo pogled od čuvene šestorke koja je i ove subote ulazila u sukob zbog mladih pevačkih nada ali i neraščišćenih računa koji datiraju od prošle epizode. 

Čak 16 takmičara okušalo je svoju sreću u najgledanijem, možda i najsurovijem muzičkom takmičenju, u kom su se očigledno kriterijumi za ocenjivanje podiguti na viši nivo. Uprkos talentu, ali i velikoj tremi kandidata, žiri nije imao mnogo razumevanja pa su panik taster palili vrlo često.  

Nesvakidašnja situacija dogodila se kada su svi bili složni da jednom od takmičara daju panik, ali je Đorđe David toliko oklevao da je Marija Šerifović izgorela od besa.

– Ja sam među prvima dala panik. Đorđe se kanio, kanio kao da treba da ide na WC šolju i čekao pet sekundi pred kraj nastupa da stisne panik. E, dobro, sad sam ga ugasila, dala glas i hoću i da ga uzmem – rekla je ljutito Marija, dok je publika ovacijama pozdravila njenu odluku.

Saša Popović napomenuo je da je u toku prvi krug i da ne treba da budu toliko strogi, a Dragan Stojković Bosanac dodao da treba imati petlju i ne glasati, što je nateralo Viki Miljković da mu zameri da on to nikad i ne čini.

– Ja se ne dodvoravam publici – rekao je Bosanac, na šta mu je Popović odgovorio da beži od mentorstva i posla. 

– On bi u Konjic da peca ribu. Ne može tako, uzmi malo više kandidata– poručio mu je sudija Popović, ali je čuveni kompozitor odlučio da u svoj tim primi samo najbolje. 

– Vidi kako ja uzimam i ove što imaju nula glasova – našalio se Aleksandar Milić Mili koji je ove subote nekoliko takmičara spasio ispadanja i prihvatio mentorstvo. 

Kako je Mili krenuo da prihvata takmičare u svoj tim, tako se žiri našalio da će napuniti autobus, a „kratkih rukava“ ove subote ostao je Bosanac koji nije uzeo nijednog kandidata. 

Od 16 mladih pevačkih nada čak 13 njih uspelo je da se plasira u naredni krug, a u nastavku pogledajte ko je u čijem timu završio. 

Viki Miljković: Nenad Osmanović, Janko Jankov

Aleksandar Milić Mili: Katarina Lukić, Rizo Feratović, Elma Seferović, Dino Đulbegović

Marija Šerifović: Ramiz Bulagić, Šejla Hujdur

Ana Bekuta: Ljupka Arsovska

Đorđe David: Staša Škorić, Ivan Stankoviski

Ceca Ražnatović: Maja Milutinović, Aleksa Mihajlović.

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić