Da li je ovo najveća transformacija člana žirija „Zvezda Granda“? „Kovrdžavi slatkišu, šta se desilo“ (FOTO)

ZIRI ZG SNIMANJE 23102023 FOTO MUNJA 9 ok

Mnogi ljudi se rauzumljivo promene sa godinama kada je reč o izgledu, a jedan od možda i najdirektnijih primera jeste član žirija „Zvezde Granda“, producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili.

Mili je, naime, poznat kao vrsni muzičar i duhovita osoba koja je uvek vedrog i mladog duha, a i njegove današnje fotografije to pokazuju.

ALEKSANDAR MILIC MILI OK FOTO MUNJA 36
Mili nekad i sad

Međutim, danas je malo poznato da je Mili pre punih 35 godina osnovao svoj prvi bend „Milly The Kid“ a ubrzo je rešio da svoje lokne koje je tada imao stavi u prvi plan.

Ovo i ne čudi s obzirom da je Aleksandar kao mali imao loknastu kosu, što se vidi i na fotografijama iz njegovog dečačkog perioda.

-Kovrdžavi slatkiš, šta se desilo? – napisao je Mili u opisu fotografije sebe kao malog.

Da su transformacije Miliju uobičajena stvar govori i kadar usnimljen fotoaparatom pre nešto više od dve decenije. Mladi kompozitor tada je napravio prvu veliku vizuelnu promenu, a da mu nije manjkalo raspoloženja vidi se i na slici.

mili nekad i sad

Aleksandar Milić Mili nekad i sad ima jednu osobinu, a to je duh koji nikad nije promenio, zbog čega je omiljen kako među članovima žirija „Zvezde Granda“ tako i u društvu.

BONUS VIDEO: Mentorska proba sa Milijem, pogledajte kako se takmičari spremaju za Zvezde Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: A.Dačić