Login/Registracija

„MILI JE ZLI IZNOGUD“ Svađa zbog glasova, JK oplela po kolegi!

U večerašnjem duelu predstavile su nam se i Natalija Joksimović (18) iz Beograda čiji mentor je bila Jelena i Lidija Savić (18) iz Mladenovca iz Aninog tima. 

Natatalija je pevala pesme „Godinama“ i „Slatka mala“, dok je Lidija otpevala „Zar je svemu kraj“ i „Džabe care“.

Rezultat na kraju duela je bio 5:4 u korist Natalije.

– Mili za razliku od tvog kandidata, moja kandidatkinja je otpevala svaki ton kako treba, pa obrazloži, zašto nisi dao svoj cenjeni glas – rekla je Karleuša.

– Lep šou, ali meni je to amaterski – prokomentarisao je Mili kratko.

– Šta bi dali neki profesionalci da budu ovakvi amateri. Bravo cure, sa malim nekim greščicama koje su i primerene vašim godinama, sasvim korektno i mislim da je baraž pravo rešenje – rekla je Snežana.

– Natalija ja sam ti dala glas jer vidim napredak, vidim da se vežba i ulaže trud. Lidija u prethodnom krugu si bila bolja – rekla je Marija. 

– Kandidatkinja broj dva, ne mogu da ti dozvolim i neću da oprostim. Ne možeš u 5. krugu da zaboraviš tekst pesme i druga stvar, daj uradi nešto na stejdžu već postaješ dosadna – rekao je David.

– Mili dečko ne zna šta govori, ako si ti amaterski nastupila, šta ćemo onda sa njegovim kandidatima, oni onda nisu ni trebali da dolaze. Ti si sve, samo nisi amaterski nastupala – rekla je Karleeuša, a kada je htela da prokomentariše drugu kandidatkinju Popović joj je rekao da ne komentariše.

– Htela sam da je pohvalim – tvrdila je Jelena.

– Nemoj, ti kad hvališ to je naopako – nadovezao se Bosanac.

– Mili ti nije dao glas samo zato što je jedan zli Iznogud koji se isteruje sa mnom, ali polako, opušteno – odbrusila je Karleuša, koja je bila ljuta na Milija jer njenoj kandidatkinji Nataliji nije dao glas.

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić