Milan Bukilić priznao da je nostalgičan pa otkrio planove: „Sutra krećem u akciju, već imam nešto spremno“ (VIDEO)

MILAN BUKILICok 11

Tokom učešća u „Zvezdama Granda“ talentovani Milan Bukilić skrenuo je pažnju emotivnim interpretacijama, a pokazao je i da nije nimalo sujetan pa je tako udelio komplimente i drugim učesnicima popularnog takmičenja čije mu se pevanje dopalo.

-Dolaze malde i lepe nove generacije i definitivno će imati uspeha – rekao je Milan.

bukilic 2

Finalista „Zvezda Granda“ je otkrio i po čemu će pamtiti svoje učešće u ovom takmičenju.

-Bilo je zapravo mnogo simpatičnih i lepih trenutaka, pogotovo sa Đorđem Davidom u timu, i to bez ikakvog laskanja. Mi smo probe mnogo često imali, bilo je tu sijaset smešnih situacija, ali nije za javnost sve to. Ipak naglasioo bih da sam već postao nostalgičan. Toliko smo vremena zajedno proveli svi mi koji smo funkcionisali kao tim, i to onaj najiskreniji – ispričao je Milan.

milan bukilic

On je dodao da mu je paradoksalno što počinju da mu nedostaju stvari koje su mu najviše podizale adrenalin i unosile nervozu.

Žao mi je da više nema ni tih proba, ni snimanja niti napetosti. Sve što je lepo ima kraj definitivno, pa tako i ovo takmičenje, ali na nama ostaje da nastavimo da se družimo i da se gledamo kao do sada bez obzira što smo svi na raznim stranama bivše Jugoslavije – ispričao je Milan.

MILAN BUKILICok 6

Mladi pevač je otkrio i svoje planove za nastavak karijere.

-U suštini bez dobre i kvalitetne pesme ne znam kako bi bilo, iako definitivno danas sve prolazi. S obzirom da ja inače pišem muziku već imam nešto spremno za šta mislim da može da bude interesantno publici, tako da sutra već krećem u akciju. Videćemo, ali nešto od toga će sigurno da uspe. U to sam čvrsto ubeđen – iskren je Milan.

MILAN BUKILIC 25 GOD. PODGORICACG 13

On je već najavio i jedan duet. Naime, Milan kaže da bi voleo u budućnosti da ostvari saradnju sa sunarodnikom Petrom Bulatovićem za koga tvrdi da je odličan pevač.

-Petar je možda jedan od najvećih potencijala koga je Crna Gora iznedrila u poslednje vreme. Pravi je šmeker, lep kao lutka i odlično peva ima sve što treba da neko može da uspe. On je možda još neiskusan sa kafanama i svirkama, što je i dobro nije imao vremena da se pokvari. Njemu treba samo malo iskustva i jedna dobra pesma – rekao je Milan.

Razgovor sa Milanom Bukilićem pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić