Login/Registracija

Mentori ga SABOTIRAJU? „Sve što sam ISPLANIRAO NIJE PROŠLO“, tvrdi Popović

Aleksandra Popovića, upoznali smo u prošloj sezoni kada je postao poznat upravo zbog imena koje deli sa direktorom Granda, a sudeći po rezultatima u ovoj sezoni vratio se jači nego ikad.

Najveću podršku mu pružaju supruga i dve ćerkice koje ne propuštaju snimanja i redovan su gost u sobi emocija.

– Mnogo mi znači njihova podrška, sve je mnogo lakše i lepše kada su one tu. One su jedan od ciljeva zbog kojih sve ovo radim. U prošloj sezoni nisu mogle toliko da dolaze, ali sada su tu stalno– rekao je Sale.

Nakon sjajnog duela ove subote koji se završio izjednačenim rezultatom, on je završio u baražu, međutim to mu nije teško palo.

– Nije mi smetalo, bio sam sa Željkom u duelu, mi smo dobri prijatelji i lepo se družimo i žao nam je bilo ko da ode u baraž, a drago nam je da bilo ko prođe– iskren je bio takmičar.

Mnogi smišljaju repertoar kojim žele da se predstave u takmičenju, ali mentori imaju veliki uticaj na ove planove, pa često ne bude sve kako su oni zamislili.

– Ja sve planove koje sam imao ništa nije prošlo. U prošloj sezoni pošaljem Tropiku 20 pesama, on mi samo kratko odgovori: „Ništa od ovoga“, sad dođem kod Cece, taman mislim ovo ću da pevam, ona mi kaže da umem neki hit i uvek bude nešto druge. Ali uvek se ispostavi da su bili u pravu i da se mentorski rad isplatio- objasnio je Popović u emisiji „Zvezde Granda Specijal“:

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić