Martina otkrila šta će prvo uraditi nakon nastupa, Mila progovorila o Đorđu (VIDEO)

ipiccy image 96

Nakon što su sa maksimalnim brojem glasova otišle u naredni krug takmičenja, dve talentovane mlade nade „Zvezda Granda“ Martina Jozinović i Mila Smiljković stale su pred naše kamere i sa našim čitaocima podelile prve utiske nakon nastupa.

-Zadovoljne smo, ali uvek može bolje – istakle su talentovane devojke na početku razgovora.

Mila je nastupom ove subote iznenadila žiri, pa otkrila koliko joj je u tome pomogao mentor Đorđe David.

-Maksimalno mi je pomogao, probe su sa njim svakodnevne. On radi na svakoj sitnici. Prošli put sam se razbolela i ostala bez glasa, ali sam zato sada dala svoj maksimum – ispričala je Mila.

0A0A5625

Martina nam je priznala da je tokom nastupa imala jedan problemčić.

-Zadovoljna sam veoma, samo mi je sve vreme dok sam stajala na sceni bilo na umu da nisam ništa jela zbog uzbuđenja i svega. Sada je super, idemo da se najedemo sada – rekla je Bosanka kroz osmeh, a u razgovoru sa Martinom smo saznali da pored Marije ima još jednog mentora:

-Jelena Krstić je moja profesorka pevanja, sa njom radim još pre Zvezda Granda. Ona mi pomaže oko nekih tehničkih detalja, ali naravno bez Marije ništa ne bi bilo moguće – istakla je Martina i dodala:

-Marija i ja zajedno biramo pesme i vežbamo, a oko detalja se dogovaram sa Jelenom, ona je moj stub podrške i utiče na moje raspoloženje.

0A0A5645

Koje savete su devojke dobile od svojih mentora tik pred nastup poslušajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.G.