Login/Registracija

Martina Jozinović se hitno oglasila: „Izvinjavam se, došlo je do nesporazuma“ (FOTO)

Prošlogodišnja finalistkinja „Zvezda Granda“ Martina Jozinović hitno se oglasila na društvenim mrežama i obavestila svoje pratioce da je došlo do nesporazuma.

MILI I MARTINA JOZINOVIC ZG SNIMANJE 14092023 FOTO LUKA 24

Naime, ona je pre nekoliko dana objavila zvačinu najavu nove pesme, a publika je pomislila da će njena prva numera izaći u petak.

Pevačica je zatim otkrila da je došlo do zabune i da će pesma „Si Si“ premijerno izaći sledeći petak na Jutjub kanalu Grand Produkcije.

-Ljudi, izvinjavam se na nesporazumu. Pesma izlazi 29.9, sledeći petak – napisala je pevačica.

Screenshot 20230923 185845 Instagram

Podsetimo, Martina je nedavno za Grand otkrila sve detalje nove pesme, a pred našim kamerama je priznala zbog čega je plakala kod Milija u studiju.

-Prvo moram da se zahvalim Grand produkciji i Miliju što su odabrali mene. Zaista su učinili da moje dosadašnje iskustvo bude još lepše. A što se tiče samog snimanja pesme, koliko je bilo lepo, toliko je bilo i naporno jer je Mili stvarno, ali stvarno zahtevan i mislim da će mi svaki sledeći put biti teško da uđem u studio- ispričala je Martina sa osmehom, a potom se našalila.

-Bukvalno sam istraumirana! Šalim se malo, ali Mili čuje moje greške mnogo bolje nego ja, ipak je on producent dugi niz godina. Zaista mu verujem iako me nekada dovede do suza.

BONUS VIDEO – Marina o saradnji sa Milijem:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković