Login/Registracija

Marina Bogdanović: Ja sam dvostruka muzička ličnost! (VIDEO)

Marina Bogdanović nedavno je gostujući u emisiji “Zvezde Granda Specijal“ premijerno otpevala svoju prvu pesmu u karijeri, a ovom prilikom govorila je o tome da li je zadovoljna kako je numera “Kreni odmah“ prošla, šta je dobila učestvovanjem u „Zvezdama Granda“ i sa kojim kolegama se i danas nakon završetka takmičenja rado druži.

Da li si se pronašla u pesmi “Kreni odmah“ , obzirom da si tokom takmičenja uglavnom zastupala malo drugačiji muzički pravac?

Marko i Vojke iz grupe “Đans” u saradnji sa Priti Bojem, koji su i napravili pesmu, uradili su vrhunski posao i jako sam zadovoljna numerom. Koristići neke instrumente u pesmi uspeli smo da zadržimo dah tradicionalne muzike, koji sam potencirala kroz celo takmičenje. Moram da priznam da ja volim i malo moderniji zvuk, koji nisam toliko imala prilike da izvodim na svojim nastupima, jer sam smatrala da možda ta vrsta muzike nije baš primerena za takmičenje tog tipa. Zato sam presrećna što je pesma “Kreni odmah” spoj dva muzička pravca, koja najviše volim i uvek zbog toga za sebe kažem da sam dvostruka muzička ličnost. (smeh)

Da li planiraš da obraduješ svoju publiku i spotom za novi singl?

Nedavno smo napravili jedan kratak video u kojem smo najavili da uskoro izlazi i spot. Nadam se da ćemo imati priliku da detaljnije popričamo i o tome.

Da li se nešto promenilo nakon učešća u “Zvezdama Granda“ i šta je to što si dobila takmičenjem u ovom šou?

Promenilo se dosta stvari počevši od toga da sada imam mnogo više nastupa i prija mi što me ljudi prepoznaju i znaju ko sam. “Grand produkcija“ i “Zvezde Granda“ su mi omogućile mnogo više prostora na muzičkoj sceni i zahvaljujući ovoj produkcijskoj kući uspela sam da se povežem sa ljudima sa estrade sa kojima danas sarađujem i koji su mi dosta pomogli.

Da li i dalje nastupaš u akademskom kulturno umetničkom društvu “Lola“?

Trenutno držim probe pevanja, jer više nisam u mogućnosti da igram zbog povrede, koju sam zadobila pre par godina. Radim takođe i u Štutgartu u kulturno umetničkom društvu “Sloga“ i zajedno sam sa drugaricama osnovala pevačku grupu “Vez“, koja je nedavno ostvarila saradnju sa Cakanom i moram da kažem da sam prezadovoljna zbog toga.

Da li se družiš sa nekim od kolega sa kojima si učestvovala u “Zvezdama Granda“?

Viđam se sa Marinom Stefanovićem i mnogo sam srećna što smo nedavno imale priliku da zajedno promovišemo pesmu u “Specijalu“. Često se čujem sa Dunjom Popović, Željkom Đmurom i Nenadom Milevskim. Zaista sam ostala u dobrim odnosima sa svim kolega sa kojima sam se takmičila.

Sa nestrpljenjem očekujemo Marinin spot za pesmu “Kreni odmah“, a do tad poslušajte njen prvi singl u karijeri, koji je do sada od publike dobio pregršt pozitivnih reakcija:

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić