Login/Registracija

Marija ŽESTOKO ISKRITIKOVALA kandidata, Viki STALA U ODBRANU: „Pričaj pošteno“

Ove večeri glasove su ukrstili i borili se svim snagama za ostvarenje svojih snova Željko Đukanović iz tima Cece Ražnatović i Sandra Mladenović iz tima Ane Bekute.

Željko se predstavio pesmama „Nisam preživeo“ i „Sve se osim tuge deli“, dok je Sandra pevala „Mnogu merkam imam babo“ i „Nema ćara od bećara“, a rezultat na kraju duela bio je 6:3 u korist Sandre.

Prva za komentarisanje dobila je reč Marija koja je u samom startu najavila Željku da će biti oštra:

– Sigurna sam da to nema veze sa tvojom mentorkom koja kao i svi mi ovde troši svoje vreme, strpljenje, živce… Ja mislim da ti dalje odavde ne možeš, ne znam ni do ovde kako si došao, verovatno zbog lokni, verovatno jer si lep, verovatno jer ti je lepa energija, ali pevanje od drugog kruga, pa do danas se ič nije pomerilo i to je veruj mi apsolutna istina. Ja verujem da Svetlana ima problem tebi i da nađe pesme zbog tvoje boje glasa i načina na koji ti zvuči interpretacija. Jesi ti nekad u životu čuo za dinamiku? Željko, nije dobro, tako se ne peva. Imaš 25 godina, može da bude da je kasno, a ne mora ni da znači. Moraš da kreneš od početka i da se resetuješ u potpunosti.

Bosanac se složio sa Marijinim mišljenjem i dao par saveta Željku kako bi popravio svoje pevanje, a isto mišljenje delila je i Snežana Đurišić.

– Joj što nacrnište Željka… Željko, nije sve tako strašno – počela je Viki, ali ju je Marija prekinula: – Pričaj pošteno, Viki!

– Nije savršeno, ali nije toliko rđavo, za tebe ima i te kako mesta na ovoj sceni. Mnogi kandidati se uplaše, jer iz kruga u krug imaju veću odgovornost. Što se tiče Sandre, bravo, možeš odmah u finale – objasnila je Viki.

Đorđe je smatrao da je glasanje njegovih kolega bilo korektno i pravedno i da se Željko malo uplašio jake konkurencije koju je imao u ovom duelu.

– Željko, Marija je rekla: „Ja ne znam kako si ti došao do šestog kruga“, pa došao si tako što su oni glasali za tebe i zato što to nije bilo tako kao što pojedinci govore, svako može da ima dan i to se dešava i profesionalcima, da je toliko bilo grozno nije tačno. Ja kao tvoj mentor ti kažem publika se veselila uz tvoju interpretaciju, niko ti nije zviždao. Želim ti sreću u baražu i ja mislim da ti pripadaš ovj sceni – rekla je Ceca kao Željkova mentorka koja je potpuno stala u njegovu odbranu i dala mu podršku da što bolje otpeva u baražu.

Ana je bila ponosna na svoju kanididatkinju Sandru i zahvalila se svojim kolegama koji su glasali za nju.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić