Login/Registracija

Marija u tim PRIMILA Jeleninu kandidatkinju! “Čula sam da ćemo IMATI PROBLEM“ (VIDEO)

Kao što je već najavljivano, peti krug takmičenja “Zvezde Granda“ koji startuje ove subote, okupiće u duelima nove i stare kandidate koji nisu dogurali do finala u prošloj sezoni.

Svaki mentor imao je priliku da odabere nekoliko njih koje će ponovo primiti u svoj tim a sve u cilju da ovog puta naprave bolji plasman nego ranije.

Tako je Marija Šerifović u svom novom vlogu otkrila da će kod nje još jednom sreću okušati Mustafa Mehić i Željko Vukćević, ali i jedna kandidatkinja koja je bila u timu nekadašnje članice žirija Jelene Karleuše.

– Najveći problem je nastao sa Jeleninim kandidatima zato što ih je ona imala mnogo u polufinalu i četvrtfinalu, a žena više nije u žiriju. Ja sam odabarala samo jednu kandidatkinju jer je Saša želeo da mi uvali 150 njih, ja sam rekla da ne želim i da ne mogu- rekla je Marija.

Pevačica je zatim u studiju za vreme  probe i otkrila koja Jelenina kandidatkinja je u pitanju, što je iznenadilo i oduševilo mnoge.

– Dakle kandidatkinja koja se vraća u peti krug je Anastasija Ićurup! Ja se nadam da ćeš u ovoj sezoni dogurati malo dalje i da ćeš u ovom timu biti poslušna. Čula sam da imaš problem sa odgovornošću i poslušnošću ali ćemo videti kako ćemo sarađivati- obratila joj se Marija na šta je Ićurup odgovorila da će sve biti kako treba.

Ostaje nam da pratimo peti krug takmičenja i uverimo se u uspešnost ove nove saradnje.

Foto: Printscreen/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac