Login/Registracija

Marija ŠOKIRANA brojem proba koje Đorđe David ima sa kandidatima: ILI ZNAŠ ILI NE, ŠTA PROBATE TOLIKO! (FOTO)

Drugi duel za večeras sačinjen od dva momka i to, Nikole Petraćkovića (26) iz Negotina i Bobana Lazića (29) iz Beograda.

Nikoli je mentor bio Dragana Stojković Bosanac a zajednički su odabrali pesme ,,Šumadijo ko bi tebe ostavio“ Ere Ojdanića i ,,Plava ciganko“ Mileta Kitića, dok je Bobanov mentor, Đorđe David za svog takmičara odabrao pesme ,,Ja ništa više nemam“ Harisa Džinovića i ,,Bre gidi džanum“ Dragana Kojića Kebe.


Duel se završio rezultatom 4:2 u korist Nikole, ali ovo svakako znači da oba kandidata idu u baraž.

Marija je odmah rekla da je dala Bobanu drugi glas, jer ne bi bilo fer da ispadne direktno: ,,Nikola pevao si bez greške, tačka. Bobane, ti si se pokvario. Bio si opušten momak i mi smo ti verovali, ali si večeras bio toliko tvrd i preglumljen..Ništa iz tebe nije izašlo a trudio si se. Odvratno je bilo. Mentorski deo posla je potpuno pogrešno urađen“.

Žiri smatra da su pesme preteške bile za kandidata broj dva, Bobana, a on je imao nešto da kaže: ,,Đorđe i ja smo posle ukidanja vanrednog stanja imali 7,8 proba. Možda nisam izneo na pravi način“ a Marija se iz sveg glasa prodarala: ,,Šta bre vi probate 8 puta!! To se otpeva 2 minuta i znaš ili ne znaš“.


JK nije imala nikakvo mišljenje o ovim kandidatima jer nisu na nju ostavili utisak: ,,Momak broj jedan, ni ime ti ne znam, neću ni da gledam u papir. Ti i Bosanac ste se našli. Dva ruralna tipa. A momak broj dva, kada bih birala tebe bih, al neću nijednog. To je najbolje rešenje“.

,,Čestitam kandidatu broj jedan na 4 glasa. Bole mislim da ti je sve jasno, ja ti sa ovog mesta obećavam da ću se u baražu za tebe boriti iz sve snage. Bilo je falša, i to na mestima gde ih nikad nije bilo“ rekao je Bobanov mentor Đorđe David.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac