Login/Registracija

Marija Šerifović OBELEŽILA SLAVU na snimanju „Zvezda Granda“ (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović danas obeležava krsnu slavu Sveti Vasilije Ostroški, a tim povodom počastila je i kolege iz „Zvezda Granda. Tokom pauze od snimanja, sačekala nas je bogata trpeza na kojoj su se našle brojne đakonije u kojima su svi uživali.


Nakon posla, slavu će proslaviti u najužem krugu ljudi, a kako kaže mama je glavna kada je u pitanju priprema slavskog stola.

– Majka je zadužena, posebno kada ja radim, a evo radim i danas. Ne mogu sopstvenu slavu da proslavim kako treba (smeh). U svakom slučaju podelila sam ovaj dan malo na kolege, na rad i na porodicu- istakla je Marija za Grand Online.

Na pitanje da li ima posebne želje kada je reč o hrani i da li ih Vera ispunjava, Mara odgovara:

– Zavisi da li je posno ili mrsno, kako kad. Juče je spremala prebranac, naravno u drugom stanu, pošto se u mom se ne dinsta luk i maltretirala me je sinoć u pola jedan. Kažem joj ja kako bre Vera da jedem pasulj u pola jedan uveče, tako da smo oćas jele prebranac- nasmejala nas je.


Budući da je muzika deo njenog života veoma često se i zapeva, a nekada zasednu i do kasno u noć.

– Sve zavisi koliko imamo vremena i koliko nam obaveze to dozvoljavaju, ali ono što bih ja rekla da ovaj dan čini posebnim je odlazak u crkvu ili trenutak kada svešteno lice dolazi u dom. Mi smo to jutros ranom zorom obavile i onda sam došla da radom- objasnila je pevačica.

U videu ispod pogledajte kako je Mara obežila slavu u Grandovom studiju:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović