Login/Registracija

Marija Šerifović o favoritima u ZVEZDAMA GRANDA, dotakla se i uspeha mimo takmičenja

Iako tvrdi da je još uvek rano za favorizovanje u „Zvezdama Granda“, Marija Šerifović nema problem da javno pohvali kandidate svojih kolega i istakne ih za favorite. Jedan od njih je i takmičar iz tima Đorđa Davida, čije ime još uvek ne želi da otkrije.  

– Nije još uvek ok da izdvajamo nikoga posebno. Favorizovanje i reklamiranje kandidata će se dogoditi onog momenta kad se bude emitovalo polufinale, mislim da je to negde ok – istakla je Marija koja i u svom timu ima nekoliko njih koji mogu da odnesu pobedu u ovoj sezoni takmičenja. 

Kako je iskustvo pokazalo da su „Zvezde Granda“ odskočna daska za mnoge pevače, pogotovo za one koji uđu u finale, Marija je otkrila svoje mišljenje o tome da li anonimni pevači mogu da uspeju mimo takmičenja. 

– To je široka tema, možemo da pričamo jako dugo na tu temu. Ništa vam ne znači ako ste dobar pevač, a nemate dobru pesmu. Takođe, ništa vam ne znači ako imate mogunost da kupite dobru pesmu, a ne znate da pevate. Ništa vam ne znači ako to nije kosmos zapisao – rekla je ona.

……

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić