Login/Registracija

Marija se POKAJALA zbog jednog nastupa: “Bila je GREŠKA, zamerili su mi“

Iako kažu da muzika treba da spaja ljude i u njima izazove samo najlepše emocije, pevačica Marija Šefović na svojoj koži osetila je da nije u svakoj situaciji baš tako.

Članica žirija njpopularnijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“ suočila se sa lavinom negativnih komentara pre skoro 15 godina kada je odlučila da prihvati poslovnu ponudu i peva na mitingu Srpske radikalne stranke.

Samo godinu dana pre toga Šerifovićeva je odnela pobedu na najprestižnijem takmičenju Eurosong, što publiku na ovim prostorima nije sprečilo da joj uputi niz zamerki zbog pevanja jednoj političkoj stranci.

– 2008. godine je to bilo i ljudi koji u mi bliski su tada smatrali da je to okej. Danas, sa ovoliko godina smatram da ne treba deliti publiku, pogotovo ne u Srbiji na Balkanu i ovakvim zemljama. Previše smo osetljivi na politiku, političare, ratove i ožiljke. Shvatila sam posle da mi je to bila greška– izjavila je pevačica.

Da li je učinila ispravnu stvar ili ne, Marija je vrlo brzo u javnost izašla sa izjavom da se kaje zbog pomenutog nastupa, a danas joj je drago što je njena publila širom regiona poverovala u njene reči. Time što i dan danas nastupa na prostoru cele bivše Juge, dokazala je da je obožavana od strane svih nacija i da su sve razlike kada je ona u pitanju, premostive.

Želim da ručam na Trgu bana Jelačića, želim Boga mi da na čaršiji u Sarajevu jedem ćevape sa svojim prijateljima muslimanske veroispovesti, i da se u svakom tom gradu osećam kao kod kuće. Tad je to bio problem i to se neće ponoviti- dodala je Marija za emisiju “Šta sam tebi i ko sam sebi“.

POGLEDAJTE I:

U OVOM LUKSUZU ŽIVI MARIJA ŠERIFOVIĆ, jednog detalja ne želi da se odrekne

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac