Login/Registracija

Marija OPLELA po svojim kandidatima: “U kom bre RUDNIKU RADITE da se ne spremite?“

Dobrodošli u četvrti krug takmičenja “Zvezde Granda“, u kome će pravila biti nešto drugačija nego u kvalifikacijama za isti.

Više ne postoji borba između starih i novih kandidata, sada su svi jednaki, a na kraju ovog kruga, dobićemo sto najboljih.

Gledaćete devet parova, tačnije 18 kandidata, od kojih će desetoro proći dalje- direktno ili iz baraža.

Sa nula, jednim ili dva glasa, kandidat ispada, sa tri glasa o sudbini odlučuje Saša Popović koji takmičara može poslati samo u baraž, sa četiri i pet se ide u baraž, dok se samo sa šest ide direktno dalje. Ukoliko oba kandidata imaju šest glasova, dolazi do preglasavanja, a zatim jedan prolazi direktno dok drugi odlazi u baraž.

Bojan Davidović (30) iz Beorada, iz Miljevog tima večeras je imao čast da otvori ovaj krug takmičenja zajedo sa kolegom Marijanom Gračaninom (39) iz Prokuplja iz tima Ane Bekute.

“Nije ljubav to“  i “Duda“  bile su pesme kojima nam se predstavio prvi kandidat Bojan, dok je drugi odabrao pesme “Boliš me“  i “Ođila“.

Oba takmičara prošla su sjajno; Bojan Davidović sa šest glasova direktno dalje, a Marijan Gračanin sa velikih pet u baraž.

-Mislim da je pet glasova za tebe Marijane previše. Treba malo da se saberemo, jer će doći neko ko stvarno zaslužuje te glasove– rekla je Marija sa čim su se složili i ostali, a zatim se obratila Bojanu- Kod tebe se vidi trud, želja, borba, vidi se da si unapred spremio i matricu. Mrzim kad mi dođu moji kandidati pa kažu kako ne znaju šta će da pevaju. A od prošlog kruga do sad je prošlo dva i po meseca. Pa šta radite vi ljudi! U kom rudniku radite, koje korporacije vodite? Onda me ne maltretirajte i nemojte da se takmičite!


Karleuša je glas dala obojica takmičara, pa otkrila da je večeras specijalno, dobro raspoložena- Ne kvarite mi raspoloženje. Ne kvarite moju dečiju iskrenost. Ja sam odlučila da glasam onako kako osećam a ne da kalkulišem. Bojane, ti kada si pevao, ježila sam se kao prase. To muzika treba da radi. I zato obećavam da ću glasati kako želim a ne da gledam kako su ostali glasali i da li će taj kandidat ugroziti nekog mog- objasnila je pevačica.

Ostali članovi žirija nisu dali svoj komentar, jer su smatrali da je ovo bilo dovoljno.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac