Login/Registracija

Marija OČITALA BUKVICU takmičarki: „OVO JE TELEVIZIJSKI ŠOU“

Poslednji nastup ove večeri razgalio je publiku, ali i žiri, a na velikoj sceni predstavili su nam se Miona Lauza Srećković iz Francuske i Srđan Stanić iz Bosne i Hercegovine.

Mili i Đorđe David kao mentori ova dva kandidata najviše su đuskali i pružali podršku svojim kanidatima, međutim u njihovom repertoaru uživali su i ostali članovi žirija.

Mili je uživao u izvođenju svog kandidata Srđana Stanića koji je pevao pesme „Čija je ono mala“ i „Ja sam ostavljen“, dok je Đorđe za svoju kanidatkinju Mionu izabrao takođe zanimljiv, ali i atraktivan repertoar pa se predstavila pesmama „Kruna“ i „Slatka mala“.

Na samom kraju duela stručni žiri je glasao 5:4 za Srđana, a Bekuta je prva dobila reč da prokomentariše kandidate i priznala da joj se mnogo više dopao Srđanov repertoar zbog narodne muzike koju je izvodio, pa je samim tim njemu i dala glas.

Međutim, Popović je imao jednu konstataciju, te je podsetio da Ana uvek ističe da voli narodnjake, ali zato svim svojim kanidatima daje da pevaju pop pesme, sa čime se Bekuta kroz osmeh složila.

Bosanac, je dao vrlo kratak komentar, jer se u potpunosti složio sa svojom koleginicom iz žirija Bekutom.

– Ja sam dala kandidatkinji broj jedan glas jer njeno znanje dokazuje da nije baš da se komentariše da će ići u baraž. Međutim sada sam sigurna Đole da ovde nešto ne funkcioniše dobro, zato što je Miona stigla do petog kruga, a ni u jednom krugu nije bila toliko dobra da bismo mi ovde sad pali u nesvest. Ti stalno nešto pevaš, ali nikako da se to oseti, a nikako da mi kažemo „Bravo“. Stalno nešto vičeš i mjaučeš, nešto ne funkcioniše. „Kruna“ se ovako ne peva. Ti kao vau pevaš, ali se ništa ne događa, nema magije. Ja da vidim da pevam, a da nemam interakciju publike, ja ne bih pevala – objasnila je Marija, dok je takmičarka pokušavala da objasni da ne ume da igra i da je zbog toga bila statična na sceni.

– Ovo je televizijski šou, moraš da nekome držiš pažnju, nečim… Šta god to bilo… Bilo da je iritacija, zabava, fantastična interpretacija… Ja ću da promenim kanal i gledam nešto drugo. Nešto ovde ne funkcioniše – zaključila je Marija.

Snežana i Ceca su se složile sa Marijom, međutim ne i Viki koja je bila oduševljena Mioninim pevanjem, rekavši da je ovo njeno najbolje izvođenje do sada.

– Miona, ja imam ozbiljnu zeblju sada, ali ovo što Marija kaže ja teška srca moram da aminujem. Nas šet zveri u ovom zverinjaku umemo svašta jedno drugom da kažemo zbog kandidata, ali iznad svega jedno drugo poštujemo jer smo na ozbiljnom zadatku, svi tražimo ono što treba da ostane ovde. Molim te probudi se, tvoje pevanje je čarobno – rekao je Đorđe Mioni kojoj je on bio mentor.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić