Marija na iglama zbog trudne Maje Jevtić, Bosanac ponosan: „Niko nikada to nije otpevao tako tačno kao ti“

ipiccy image 15 2

Čast da otvore poslednju emisiju pre velikog polufinala imali su Aleksa Šuković i Maja Jevtić koji su to učinili na najbolji mogući način osvojivši simpatije žirija i po šest glasova.

Aleksa se predstavio pesmama „Plavuša“ i „Drska ženo plava“, dok je Maja odabrala „Ja nemam drugi dom“, i „Ne kunite crne oči“.

IMG 0906 5

Pre nego što je počelo preglasavanje, Popović je prokomentarisao kako je Marija pomno pratila svaku sekundu Majinog nastupa i ponavljala: „Bravo“.

U strahu sam, brinem hoće li moći, ne zove se to tek tako drugo stanje. Majo, bravo– objasnila je Šerifovićeva, kada je Saša rekao kako i on brine da se ne porodi na sceni, a zatim najavio preglasavanje u kome je prednost odela Maja.

IMG 0869

Oba kandidata fenomenalna. Majo, druga pesma si me oduževila. Aleksi sam dala prednost zato što je veliki skok i napredak u odnosu na prethodne krugove– rekla je Viki sa čim se složio i Đole koji je Maju nazvao aždaja u žutom koja je ozbiljan svemir.

Snežana je objasnila kako su oboje bili sjajni, ali da je prednost dala Marijinoj kandidatkinji zato što je Aleksa u prvoj pesmi za njen pojam kasnio.

IMG 0852

Da mi je neko rekao pre 20 godina kada smo počinjali „Zvezde Granda“, sve sam mogao da zamislim, ali da ćemo imati trudnicu u ovom polufinalu nikada ne bih poverovao– dodao je Saša, koji je zatim dao reč Miliju koga je Cecin kandidat oduševio.

Aleksa, toliko hrabar odabir prve pesme, bravo majstore, oduševljen sam tvojim napretkom. Majo, bez greške i emocija kod obe pesme. Posebno za drugu pesmu koju je radio kolega do mene- obrazložio je Milić, nakon čega se oglasio i Bosanac.

IMG 0887

Prvi kandidat u pravu je Sneža, ali dobar si bio. Majo, prva pesma odlična, ali druga pesma niko nikad tu pesmu u ovom takmičenju nije otpevao tu pesmu tako masno, tačno, ubedljivo i pljesno. Ja to mogu reći sa pravom i ponosom zato što sam pravio tu pesmu i od čika Dragana aplauz- pohvalio je Stojković, a komplimenti nisu izostali ni od Ane Bekute.

Na kraju, Ceca je čestitala svom kandidatu na nastupu i pohvalama koje je dobio, sa čim se složila i Marija koja se svima zahvalila.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić