Danas je za Cecu poseban dan: Pre sedamanest godina jednim potezom pevačica postavila nove standarde

SVETLANA CECA RAZNATOVIC ZG SNIMANJE 16052023 FOTO MUNJA 30 ok

Najveća balkanska estradno-muzička folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović 2006. godine, pre 17 godina, na današnji dan 17. juna održala je do tada svoj najveći koncert i to na Ušću.

Ceca objavljuje album “Idealno loša” i održava najveći koncert u karijeri, pred oko 150 hiljada ljudi na beogradskom Ušću.

SVETLANA RAZNATOVIC CECA ZG SNIMANJE 03042023 FOTO MUNJA 39 ok

Čuveni koncert pratile su sve domaće i svetske medijske kuće, uključujući CNN (Si-En-En) i BBC (Bi-Bi-Si)

Najdirljiviji momenat ovog nastupa bila je pesma “Pile”, za koji se priča da je posvećena Cecinom pokojnom suprugu.

Ovim koncertom otvara veliku svetsku turneju “Grom” tokom koje je oborila i sopstvene rekorde.

ceca usce

Kao što je bio momenat i na prethodnom koncertu na Marakani, folk diva je i na Ušću pred sam kraj koncerta, izvela Veljka i Anastasiju na binu i otpevala veliki hit „Đurđevdan“.

Podsetimo, Ceca je jubilarni, pedeseti rođendan pre nekoliko dana proslavila u krugu porodice i najbližih, u porodičnoj kući na Dedinju.

ceki 1

Ceca je odustala od velikog slavlja koje je već bilo isplanirano zbog tragičnog događaja koji je zadesio njenu ćerku Anastasiju, kada je u petom mesecu trudnoće izgubila bebu.

Ipak, Ražnatovićki su fanovi napravili niz zanimljivih video snimaka i tako joj čestitali i iznenadili je, a tu su i kolege, među kojima su Dara Bubamara, Nadica Ademov, Aleksandra Mladenović i drugi, koji su označili pevačicu i čestitali joj putem društvenih mreža.

Ceci je na dan rođenja stigao i prvi rođendanski poklon od fanova, a u pitanju je torta dekorisana zlatnom krunom, a na njoj je bila ispisana poruka: „Žena, majka, kraljica“, što je pevačicu oduševilo.

Foto: Z.K.Munja/Youtube/Printscreen ,
Autor: I.G.