Login/Registracija

Marija ISPRSKALA PIĆEM CEO STUDIO, žiri se RAZBEŽAO, a Karleuša se POPELA NA STO (VIDEO)

Žiri će ove subote biti nerverovatno dobro raspoložen, a u prilog tome idu kadrovi u kojima se Jelena Karleuša penje na sto u esktremno kratkoj suknjici kako bi zaigrala uz nastup jednog kandidata.

– Ajmo Marija!- uzviknula je Jelena, a zatim je Šerifovićeva otvorila limenku energetskog pića i krenula da prska po celom studiju. Čini se da se ovo nije dopalo pojedincima, te su ih Ana i Bosanac posmatrali vidno iznervirano, sklanjajući se sa svojih mesta kako ne bi završili “okupani“.


Potezi ovog ženskog tandema nisu jedini iznervirali kolege, već je to učinio i Đorđe David koga su nazvali nekulturnim zbog podizanja noge na sto- Ne mogu da spustim nogu i neću da spustim- rekao je on ostalim članovima žirija.


Da je istinita parola “Ko se bije taj se voli“ još jednom će dokazati Bosanac i Jelena u žučnoj raspravi, u kojoj će Karleuša pokušati da nadjača kolegu pevanjem. Dok je Stojković komentarisao, ona mu je u svom maniru, pevajući operskim glasom odgovarala- Mnogo se*eš Bosanac, i previše nego što možemo da podnesemo. Predugo traje to se*ovanje.

Ne propustite još jednu sjajnu epozodu u subotu, 03.aprila od 21h!
Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac