Marija i Jelena složne: Tebe ćemo slušati u finalu!

Nikola Petračković učestvovao je u duelu u četvrtom krugu „Zvezda Granda“ sa Emrahom Emšom. Nikola je lepo izveo Tošetovu pesmu „Jedina“, ali je Emrah već sa emotivnom numerom „Kapi krvi“ „zaradio“ čak četiri glasa. Nikola je pokušao da podigne atmosferu drugom bržom numerom „Dijabolik“, a onda je Emrah poentirao izvođenjem starog hita „Nema te nema“. Konačan rezultat bio je šest prema jedan za Emraha. Nedostajao je samo glas Milana Topalovića Topalka za direktan Emrahov prolazak u peti krug. 

„Ja sam i dalje u šoku kako je Topalko glasao. Nikola, smršao si, nova frizura, pa sako i ako ovako nastaviš frajer ćeš da postaneš. Emrah izgledaš kao neko ko je zvezda i da sam negde u Bosni ja bih te prepoznala. Ja tebe dečko vidim u finalu“, rekla je Jelena. 

Topalku se više svidelo izvođenje Nikoline prve pesme, a Marija se nije složila i pitala ga „Da li si ti normalan?“

„Topalko probaj da se uklopiš i nemoj da se otržeš kontroli. Mi ne volimo ljude koji imaju svoj stav i koji se razlikuje od mog stava“, rekla je Jelena. 

„Ti Nikola pevaš narodnu muziku i uopšte ni nije trebao Toše Proeski. Tvoj performans je bio grozan večeras i žao mi je zbog toga. Emrah, ja smatram da ćeš ti u junu pevati finale!“, rekla je Marija. Viki je rekla da nije fer što Emrah nije dobio sedmicu, a onda je produkcijski žiri svojim glasom poslao Emraha u peti krug!

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić