Login/Registracija

MALEROZNA godina za ZVEZDE GRANDA: Još jedan FINALISTA potvrdio RAZVOD

Finalista prošle sezone takmičenja “Zvezde Granda“ Dimitrije Kazić potvrdio je za naš portal informaciju o svom razvodu.

Tačno je da sam se razveo ali to je bilo pre godinu i po dana, međutim tada sam bio u tamičenju i nisam želeo da se piše i priča o tome– rekao je mlađi Kazić.

Pevač dodaje da je loš period sada iza njega i da su on i bivša supruga ostali u dobrim i prijateljskim odnosima.

– Trudimo se i zbog našeg sina Andreja naravno. On je često i kod mene u porodičnoj kući, gledam da mu ništa ne fali i da ne oseti tu razdvojenost. A ja se osećam slobodno i srećno sada– iskren je Dimitrije.

Iako nije želeo da otkrije pozadinu razvoda i konkretne razloge zbog kojih se dogodio, jednom rečenicom potvrdio je da se nije sve završilo u najboljem redu.

– Naša prva pesma “Dijamanti“ koju sam napisao je posvećena njoj, eto toliko mogu da kažem- dodaje pevač.

S obzirom da njegov slučaj nije usamljen i da su njegove kolege iz takmičenja Krstinja Matanović, Slađa Zubčević i Martin Ajdarević takođe doživeli razvod ove godine, Dimitirje u svom maniru, šaljivo završava razgovor.

– Kada nas neko pita u kojoj sezoni “Zvezda Granda“ smo se takmičili reći ćemo: “U onoj sezoni razvedenih“ (smeh)– završava priču Dimitrije.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac