Login/Registracija

“Majmune, sje*ala si mi telefon”: Zvezde Granda se GURALE, pa se PROSULE k’o ZVEČKE (VIDEO)

Svima prija odmor tokom prazničnih dana, ali ne zna svako da ga iskoristi kao pevačice Dragica Zlatić i njena dobra prijateljica i koleginica Aleksandra Mladenović koje ovih dana odmaraju na Zlatiboru i svim čulima uživaju u zimskoj radosti.

Ovoga puta odlučile su da zabave sebe i svoje fanove na Instagram profilu, pa su objavile video snimak kako se rvaju na snegu.

Dragica je uspela da obori Aleksandru i to sve sa njenim skupocenim telefon koji je završio u snegu.

– Majmune, jao! Sje*ala si mi telefon, moraćeš da mi kupiš novi. E sad ćeš da vidiš- vikala je Aleksandra, dok Zlatićka nije mogla da dođe do daha od smejanja.

Međutim, Mladenovićka je ubrzo uspela da joj se revanšira i ostvari prednost.

– Evo je, pala je, revanš, dva jedan za mene. Idemo! Ustani, budi se i zaljubi se- izazvivala je pesmom da ustane, dok je pevačica ležala oborena na snegu tvrdeći da joj se u ustima zaglavila kokica.

Nakon toga pevačice su se oprobale i u ostalim zimskim čarolijama, pa su se gumenim sankama spuštale niz brzo. Ništa tu ne bi bilo čudno da se nisu razbile kao „zvečka“, što ih je zasmejalo do suza. 

 

Podsetimo, pevačice se trenutno nalaze na Zlatiboru gde se ludo zabavljaju,  a nama ostaje da vidimo kakve ideje će im još pasti na pamet. Do tad, plačemo od smeha gledajući njihov video sa zimovanja. 

……

POGLEDAJTE I

NEVOLJE NA SNEGU: Zvezde Granda u misiji „SLIKANJE u KUPAĆEM na skijama“ (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović