Aleksandra Prijović prekinula koncert u Zagrebu, razlog ne može biti lepši: „Znam da si odlično“

aleksandra prijovic prekinula koncert
Aleksandra Prijović prekinula koncert ali samo na kratko

Aleksandra Prijović večeras piše stranice istorije na prvom od pet u nizu koncerata u Zagrebu koje je rasprodala munjevitom brzinom, čime je oborila rekord u hrvatskoj prestonici.

Prvi koncert započela je nikad jače i emotivnije pesmom „Od istoka do zapada“ koja je vinula u estradni vrh, a na samom startu se emotivnim rečima obratila zagrebačkoj publici i zahvalila im se na podršci i ljubavi koju su joj pružali.

0A0A0965 2

-Imajući u vidu šta se izdešavalo poslednjih par meseci, shvatila sam da ne znam šta da vam kažem, sem hvala. Hvala vam od srca za ljubav i podršku i što smo zajedno uradili ono što niko nije do sad -rekla je Prija.

IMG 3506ac961ce4a5981886ee1a7e1b1e01 V 1
Aleksandra Prijović prekinula koncert na kratko

Vidno ushićena i srećna zbog neverovatnog uspeha Aleksandra je na samom vrhuncu na kratko prekinula koncert i time iznenadila i svoje muzičare, a razlog ne može biti lepši.

Momci, samo sekund, da kažem nešto-zaustavila je Prija svoje muzičare, pa se obratila publici i svom bendu.

-Večeras je posebno veče! Želim da čestitam mom dugogodišnjem prijatelju i saradniku, mom basisti, koji je danas dobio ćerku. Ja znam da si ti odlično večeras, publika je odlično, a i ja sam odlično – rekla je Prija, nakon čega je zapevala svoj hit „Ja sam odlično“, na šta je publika pala u trans.

0A0A0865
IMG 4666dc12cf050465d3fa54ac383b4b2e V
0A0A0958

VIDEO: Svi detalji koncerta Aleksandre Prijović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.