Maja Jevtić pokidala Prijin hit, ovakvu emociju retko ko ima: „Ti si njena naslednica“ (VIDEO)

Maja Jevtić pokidala Prijin hit

Nekoliko meseci nakon porođaja, Maja Jevtić pokidala Prijin hit za koji je snimila obradu sa kolegom koji je oduševio njenu publiku.

Još od njenog prvog nastupa u „Zvezdama Granda“, bilo je jasno da je pred Majom svetla pevačka budućnost, a iako je nedavno postala majka nije zapostavila muziku, a sada je sve obradovala kada je objavila kaver za numeru „Ludnica“ koju u originalu izvode Aleksandra Prijović i Dejan Kostić.

MAJA JEVTICok 9
Maja Jevtić pokidala Prijin hit

Iako su Aleksandrini hitovi kako stari, tako i novi već mesecima najslušaniji u regionu, malo ko može da se pohvali da može da ih otpeva približno kao ona, međutim u tome je uspela Maja koja je ovom projektu pristupila sa velikim žarom.

Javtićeva je i tokom takmičenja važila za pevačivu koja osim dobrog glasa ume i da prenese svoju energiju n apubliku što je učinila i u ovoj obradi koja je postala viralna.

MAJA JEVTIC 28 GOD. ROGATICABIH 4 ok

Maja Jevtić pokidala Prijin hit

„Tako vam je dobro legao ovaj duet“, „Retko ko može da peva Priju ovako“, „Bravo“, samo su neki od komentara ispod ove objave, a kako je Maja Jevtić pokidala Prijin hit pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Maja Jevtić u Zvezdama Granda:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić