Login/Registracija

MAHIR NEMA KUĆU? Sofra ga UKRAO na dan, pobednik priznao: „Možda treba da se ZATVORIM“

Trebinje, Grad sunca, ovog vikenda okupio je veliki broj estradnih imena, među kojima su se našle i popularne Zvezde Granda, kao i takmičari muzičkog šoua „Nikad nije kasno“.

Ekipi portala Grand Online nije promaklo prisustvo Mahira Mulalića koji je nedavno boravio u Crnoj Gori, a pre par dana održao i spektakularni koncert u rodnoj Gračanici. 


Mi smo se našalili da očigledno nema kuću, čim je stalno u različitim gradovima i državama, a Mahir je kroz osmeh priznao:. 

– Ne znam ni ja sam više kako sve stižem (smeh), sada sam ovde, bio sam u Crnoj Gori, u Sarajevu pre neko veče, pa koncert u Gračanici – priča i dodaje da se sve može, kad se hoće. Posebnu snagu daje mu fanovi koji ga na svakom događaju bukvalno okupiraju, što za njega predstavlja zadovoljstvo i nadu da za sad sve radi kako treba. 

– Lepo se osećam, prilaze mi ljudi da se slikamo, čak i nakon dužeg vremena sam autogram dao. Ali meni zaista ništa ne predstavlja problem, znam kojim se poslom bavim, godi mi sve ovo- priznao je Mulalić.


Ipak, svoje prisustvo na događaju koji okupalja najveće muzičke zvezde duguje Aleksandru Sofronijeviću kome je neizmerno zahvalan na pozivu da bude specijalni gostna koncertu u Trebinju. Za njega ima samo reči hvale i otkriva od kad datira ova poslovno- prijateljska saradnja. 

–  Sofra i ja smo se upoznali odmah nakon finala, dolazio sam i kod njega u studio koji je zaista prelep. Vidi se da je uloženo dosta i zaista se osećam posebno u njegovom studiju. Inače se čujemo s vremena na vreme, Aco je pre svega jedan jako dobar čovek, veliki je virtuoz na harmonici i svi znamo kako zvuči njegov orkestar. Ma, sve pohvale za njega!- istakao je, dok na pitanje da li bi imao smelost da uđe u Sofrin studio i snimi numeru po njegovoj preporuci pobednik Zvezda Granda se malo zbunio.

– Pa dobro, to bi se sad već dogovorali (smeh). Naravno ambijent u njegovom studiju je zaista divan!


Iako je Mulalić stigao da napravi mali predah između brojnih koncerata i nastupa tokom ovog let, priznaje da odmora nikada nije dovoljno, ali će pravo uživanje ipak ostaviti za narednu godinu.

– Koncert u Gračanici koji sam pre nekoliko dana održao je odlično prošao, bilo je preko pet hiljada ljudi! Probudio je u meni neke emocije od ranije, tako da nastavljamo dalje. Nakon niza koncerata i nastupa, sada se bavim sobom, možda treba da se zatvorim u studio i snimam novu pesmu, ali neću još uvek ništa da otkrivam, ali svakao da će portal Grand Online prvi imati sve informacije- otkrio je pevač čiji intervju možete da pogledate u videu.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ T. Bogavac