Login/Registracija

LUDNICA: Viki i Nermin oborili rekord u Americi, jedna pesma sve dovela do SUZA (VIDEO)

Pre mesec dana Viki Miljković i Nermin Handžić punili su hale i dvorane u Americi, a sad su nastavili da obaraju rekorde preko okeana.

Da su odličan tandem ponovo pokazuje i to što se za svaki njihov koncert u Atlanti tražila karta više i to što su snimci zadovoljnih obožavaoca sa njihovih nastupa preplavili društvene mreže.

Tako su ovog vikenda nastupili u Mičigenu, gde su pevali pred nekoliko hiljada naših ljudi koji su nakon spektakla kući otišli sa osmehom na licima.

Publika je sa njima uglas pevala najveće hitove do ranih jutarnjih časova, a delić atmosfere sa spektakularnog nastupa možete da pogledate u videu.

Osim velikih bržih hitova Viki Miljković, publiku su ovog vikenda razgalile i njene balade, a najemotivniji trenutak bio je kada je Nermin zapevao hit „Zaplakala Bosna“ Halida Muslimovića tokom kog je zavladala lavina emocija, a pala je i po neka suza.

Pogledajte u videu kako je to izgledalo.

I dok Nermin nastavlja sa Tašketom turneju, Viki se na kratko vraća u Beograd gde je narednih par dana očekuju snimanja u „Zvezdama Granda“.

-Trenutno sam na aerodromu, vraćam se na kratko za Beograd kako bi snimili „Zvezde Granda“. Nermin i Taške su ostali u Americi, a ja se posle snimanja pridružujem i nastavljamo dalje sa turnejom koja je, kao što možete da vidite, i te kako uspešna – izjavila je Viki za Grand.

Podsetimo, pred početak američke turneje Viki i Nermin pripremili su poseban repertoar, ali i pohvalili se novim mikrofonima koji su specijalno napravljeni za njih.

Na Violetinom mikrofonu nalazi se slovo V, dok je na Nerminovom stalku ispisano njegovo ime.

Pevačica je nedavno za Grand priznala da se raduje nastavku turneje, a otkrila je i da će obići neke nove gradove u kojima do sada nije pevala.

-Podelili smo američku turneju na dva dela jer ja imam obaveze oko snimanja „Zvezda Granda“, oko kandidata, oko pripreme kandidata, dogovorenih nastupa u Evropi… Prvi deo je prošao fantastično, a drugi deo smo povećali na mesec dana jer je publika zaista odlično reagovala. Obićićemo neka nova mesta, a Čikago će se ponoviti zbog velikog interesovanja. Bio je limitiran broj mesta, pa nisu mogli prvi put da dođu svi oni koji su želeli – objasnila je pevačica za Grand.

NE PROPUSTITE I

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić