Login/Registracija

KAKVA BOMBA! Zvezda Granda pokazao suprugu, svi se pitaju samo jedno (FOTO)

Instagram/adnannezirov_1

Bivši učesnik „Zvezda Granda“ Adnan Nezirov već godinama uspešno balansira privatni i poslovni život, a pravi dokaz je skladan brak u kome uživa sa suprugom Mašom. Iako se trudi da svoju ljubav drži daleko od očiju javnosti, te retko objavljuje zajedničke fotografije ovoga puta nije odoleo.

Instagram/adnannezirov_1

Naime, Adnan i njegova izabranica rešili su da slobodno vreme posvete jedno drugom i otputovali u Ameriku, a zajedničkim fotkama zapalili su društvene mreže.

Oni koji do sada nisu znali kako izgleda Adnanova žena ostali su u šoku, a mnogi se pitaju gde je pevač do sada krio ovakvu lepoticu.

-Sa mojom ljubavi- napisao je pevač u opisu objava, a najviše pažnje je definitivno privukla fotografija sa plaže.

Instagram/adnannezirov_1

Iako, Nezirov važi za miljenika među pripadnicama lepšeg pola, ovoga puta Maša je uspela da „ukrade“ pažnju fanova.

Podsetimo, Adnan je nedavno za Grand ogolio dušu o bračnom životu i podelio recept za uspešan brak.

– Deset godina sam u braku, ali danas je lakše dobiti na lotou nego održati brak. Generalno je teško, jer danas sve češće čujemo „razvode se“… Jednostavno zbog medija, zbog brzine života, zbog svega što je pristupačno danas, a što nije bilo pre, lakše dođe do problema – ispričao je pevač koji nije krio da su prolazili i loše faze poput većine parova.

– Bio sam u iskušenju, pošto sam ja vatra, stalno sam „nabrijan“ u smislu da imam previše energije u sebi i onda nekad puknem, pa posle shvatim da sam pogrešio. Zbog gluposti uglavnom. Normalno i mi muškarci pravimo greške, niko nije savršen. Nekada se moja žena ljuti na mene, nekad ja na nju, to je normalno. Recimo kad je u pitanju vožnja, ona se boji i galami, a ja gledam da neće avion da padne… To je jedan od razloga, najčešće se svađamo zbog vožnje (smeh). Malo brže vozim i prešao sam do sada milion kilometara, tako da iskusan sam vozač. Mada koliko god da pazimo uvek može da nam se desi nešto. Pazim, ali ona se boji, jer je imala par udesa do sada. 

Instagram/adnannezirov_1
Foto: Instagram,
Autor: J. Jović