LJUBAV NIKAD NE PRESTAJE: Ana objavila uspomenu na Mrku i porukom RASPLAKALA sve

Dan zaljubljenih ili Sveti Trifun poseban je praznik za Anu Bekutu jer je 14. februara, pre tačno deset godina obelodanila svoju vezu sa Milutinom Mrkonjićem. Upravo na današnji dan ona je podelila uspomenu na nedavno preminulog partnera i svojom porukom rasplakala fanove. 

„Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se, nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo, ne raduje se nepravdi, a raduje se istini, sve pokriva, sve veruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje“ – citirala je Apostala Pavla na svom Instagram profilu na kom je podelila fotografiju iz srećnih vremena. 

6c867d727653c65ed72db03e7d9224b3565bf161

Podsetimo, Mrka je preminuo u novembru 2021. u 79. godini nakon duge bolesti. 

Zbog ogromne tuge i bola koji oseća zbog gubitka desetogodišnjeg partnera, Ana se na kratko povukla iz javnosti, a nakon povratka na scenu nije želela da daje izjave i neretko se oglašava i na društvenim mrežama.

8ebb68a70d051c0b95db740e948bd1351c96fa3b

Veza Mrke i Ane bila je bajkovita, a za prvi susret često su isticali da je bio sudbinski. Mada je Mrka za pevačicu znao iz medija, prvi susret dogodio se na koncertu Šabana Šaulilća i to 23. novembra 2012.

Znao sam za Anu, ali je nikad do tad nisam sreo sve do novembra, kada smo se sreli na koncertu Šabana Šaulića, tačnije na after partiju, gde je pevala. Pitao sam Šabana za nju i on mi rekao da je to Ana Bekuta, mislim znao sam je, gledao sam je na televiziji, ali nisam znao kako uživo izgleda. Onda je ona došla i zapevala našem stolu, a ja joj lagano stavim ruku oko struka i naručim pesmu, a ona mi na to odgovori da može , samo da sklonim ruku jer sam oženjen čovek – ispričao je svojevremeno Mrka i dodao da su se kasnije zbližili na drugim gradskim događajima, dok su zvaničnu vezu potvrdili na Dan zaljubljenih i to na koncertu Vlade Georigieva.

29eaeed0e68df7d7c9476db97c9cc6c30980622f

– Bilo je puno problema oko svega na početku i ljudi su oko toga pravili skandal. Ana je zaista sjajna žena, ali nisam očekivao da ćemo toliku pažnju medija da izazovemo. Razumem i medije i tabloide, ali mora negde da postoji granica, ne možemo da ulazimo u porodice, to mora da bude svetinja. Da budem iskren zbog toga sam kasnije i podneo ostavku. Radio sam posao koji volim, ali prvi put sam kao ministar dolazio na posao i razmišljao da li će estradni mediji da objave Anu, moju suprugu i mene. Smetalo mi je, ali me više ne interesuje – ispričao je svojevremeno Mrka.

Noć kada se rodila LJUBAV između Mrke i Ane bila je SUDBINSKA: Pogledajte ekskluzivne fotografije prvog susreta

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić