„Lila krokodilske suze“ Takmičarkina majka jedva preživela ćerkin nastup, Ceca joj dala savet zlata vredan

ss

Dvadesetjednogodišnja Sara Simeunović iz Aranđelovca ove subote po prvi put stala je na veliku scenu „Grand produkcije“, a publici i žiriju odlučila je da se predstavi sa dve pop numere.

Sara je otpevala „Nije nam se dalo“ (Maja Marković) i „Vlak“ (Zana). Pored talenta i prijatne boje glasa, Sara je uspela da i izgledom oduševi članove žirija.

Takmičarkina majka veoma je emotivno doživela nastup svoje ćerke, pa je tako sve vreme tokom Sarinog nastupa lila suze.

Bravo Saro, ovo je njen životni san – rekala je ponosno majka.

Kada je nastupio i peti glas žirija, majka nije mogla da obuzda radost i oduševljenje, a pozitivni komentari žirija samo su se ređali.

-Da li si umrla od treme, delovalo je kao da pevaš sa pola glasa? Čuje se da znaš da pevaš, imaš i triler, ali moraš da imaš više snage – rekla je Ceca kandidatkinji, a zatim joj dala savet zlata vredan.

Celo vreme si gledala u pod, uopšte nisi pokušala da nas zavedeš. Lutko kad pevaš moraš da pevaš publici, a ne sebi – rekala je folk diva.

ssss

Preslatka si, jako lepo izgledaš – nadovezala se Viki, dok je Saša kratko prokomentarisao:

Opravdala si poziv.

Nakon što je uspela da osvoji pet glasova žirija, te se na taj način plasira u sledeći krug takmičenja takmičarkina majka bila je van sebe od sreće

Presrećna sam zbog nje, ja imam još veću tremu, a ima i ona, verujte mi i hvala vam– rekala je Sarina majka kroz suze, a zatim je zaplakala i takmičarka koja je drhtavim glasom za mentora izabarala Aleksandra Milića Milija.

Može, veoma mi je drago zbog toga – prokomentarisao je on kratko.

Foto: Z.K.Munja/ youtube,
Autor: I.Grk