Login/Registracija

Liči na ALENA ali PRVI PUT DRŽI MIKROFON: Žiri NAVALIO NA MILIJA da ga uzme

Prvi takmičar koji je večeras stao na grandioznu scenu jeste Luka Aleksić (23) iz Beograda, koji je za svoje predstavljanje odabrao pesme “Ne mogu biti tvoj“ i “Ako me pogledaš u oči“ i za to dobio samo jedan glas od Cece Ražnatović.

– Ovde je situacija jasna. Dečko ispada ako produkcija ne kaže suprotno- rekao je Popović, dok je Ceca smatrala da situacija nije tako tragična.

– Mislim da nije za ispadanje. Korektno peva, lepo izgleda. Samo je pogrešio pesme koje je pevao. Sa takvim izgledom i mlad si, mora biti mnogo energičnije- rekla je Ražnatović.

Luka je objasnio žiriju da mu je ovo prvi put ikada da peva na mikrofonu i da je neiskustvo verovatno učinilo svoje- Ne znam ni koliko da približim niti sam čuo sebe.

S obzirom da Aleksić fizički podseća na nekadašnjeg pevača “Miligrama“ Alena Ademovića, kandidat je očekivao bar Milijev glas- Izgledaš kao glumac, kao model, ali pevanje tanko. Suviše emeterski- poručio je Mili, dok je Popović dodao da je lako raditi sa već izgrađenim pevačima.

– Eto ti Mili izazova da od ovog dečka napraviš nešto. Ajde da te vidimo– poručila je Viki, međutim nijedno ubeđivanje nije urodilo plodom te je Luka ispao iz takmičenja.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: T. Bogavac