Login/Registracija

LETELE PARE Šerifović ispoštovala pesmu, a JK napravila skandal pitanjem „Ko je Maja Sar?“ (FOTO)

U trećem krugu „Zvezda Granda“ u duelu su se takmičili Strahinja Živanović koji je kandidat Darka Lazića i Jovana Milenković koja je u timu Ane Bekute. Takmičar iz Brusa predstavio se pesmama „Nisam te zbog lepote voleo“ Željka Joksimovića i „Nemački policajci“ Samo Boba. Dama iz Aleksanci je otpevala numere „Zar se nismo zhvatili“ obradu Zdravka Čolića i „Lola“ Severine.

Dok je Strahinja pevao refren druge pesme „Neka zna naša Mara doneću joj brdo para“, Marija Šerifović je zavukla ruku u džep i bacila u vis sve novčanice koje je imala. I pre nego što je takmičarak završila sa izvođenjem druge pesme Bosanac i Viki su glasali misleći da je kraj. Konačan rezultat bio je tri glasa za Strahinju i dva glasa za Jovanu što znači da su oboje za baraž. 

Iako su oboje ispali u drugom krugu, produkcija je zbog novog sistema vratila Strahinju i Jovanu u takmičenje. Strahinjin tata bio je u bekstejdžu, a najveće simpatije prema njemu ima Jelena koja je poručila takmičaru da se više ugleda na njega. 

„Super si. Bilo mi je malo neubedljivo. Niste me zabavili večeras ni na koji način, a želim da se posle ove korone ležanja i smaranja od dva meseca da se konačno zabavimo“, rekla je Jelena, a onda je nastavila da komentariše Jovanu. 

„Bilo je neubedljivo, mnogo falša. Ti si lepa devojka, lepo obučena, doterana, kulturna i Ana Bekuta ti odgovara po energiji i stilu. Međutim, kad Bekuta zapeva tu se đavolja posla dese. Ti si isto tako dama doterana ali kad zapevaš ne desi se ništa“.

Kad je Jovana objasnila da je pevala verziju pesme Maje Sar, Jelena je pitala „Koga?“ a usledio je i džingl. 

„Da ne bi prošla kao Maja Sar na ‘Evrosongu’ potrudi se da sa Anom više poradiš na interpretaciji“, rekla je JK.

„Pozitivna su oba kandidata. Moju kandidatkinju je vratila produkcija i hvala na tome. Mislim da imaš velike šanse u baražu i molim te daj sve od sebe“, rekla je Ana. Popović je poručio Strahinji da drugu pesmu još „nagazi“ u baražu i biće dobro.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić