Login/Registracija

„KUMA NIJE DUGME“ Ceca priznala šta je presudilo da ovako glasa

Ove večeri na velikoj sceni glaove su ukrstili i Miona Laura Srećković (19) koja je bila u timu Đorđa Davida i Nermin Handžić (18) iz tima Viki Miljković.

Miona se predstavila pesmama „Pucaj u ljubav“ i „Znaj da znam“, dok je Nermin otpevao „Ah meraka“ i „Od života uzmi sve“, a rezultat na kraju duela bio je nerešen sa 6:6.

– Pa ovo je 6:6, ja nisam ni videla. Videla sam samo da moj kanidat ima šest glasova, a za prvog kandidata nisam ni videla – bila je iznenađena Viki, a onda se Popović nadovezao: – Pa što niste tako pevali i u prošlim krugovima? Ovo je za dve klase više nego što su bili ranije!

Nakon ovoga Popović je rekao žiriju da ugase svoje tastere, a onda je priznao da ga posebno zanima kako će jedan koelga iz žirija da glasa.

U preglasavanju Nermin je dobio prednost, te se direktno plasirao u četvrti krug dok je Miona otišla u baraž.

– E moj Đorđe, pa ti pravi koalicije sa narodnjacima! – dobacila je Marija.

– Dva potpuno različita stila, ali oboje lepo pevaju ja sam uživala. Kuma je kuma, a kuma nije dugme, a on sjajno peva – rekla je Ceca kroz smeh i dala prednost takmičaru svoje kume Viki Miljković, a onda je Popović zaključio: – Ovo se zove ja tebi ti meni! 

– Meni je jedinica bila bolja, ali ko bi izašao na kraj sa mahalušom – rekao je Bosanac.

Snežana je istakla kako su oba kandidata bila sjajna, ali da joj jer Nerminov repertoar bliži.

– Miona prva pesma je fantastična, a druga mi se ne sviđa odabir. Đorđe ona je kao neki tvoj Aleksandar Simić, njoj treba davati velike pesme – zaključio je Mili.

Ana Bekuta je pohvalila Mionu, ali joj i zamerila kako je statična te je savetovala da to promeni.

– Nermine kao lutka si i mislim da si jedan odličan narodni pevač, a tebi mačko hvala puno i ovo što ti je Ana rekla je krucijalna stvar za baraž – rekao je Đorđe svojoj takmičarki.

– Za Mionu sve pohvale, a ja ću se skoncentrisati sad na Nermina na koga sam ponosna, moram da priznam da sam za Novu godinu imala nastup u Tešnju i da sam Nermina najavila kao mog gosta i da publika na njega fenomenalno reaguje, a to je najvažnije. Bog mu je dao takav glas i vokal da se to retko sreće – rekla je Viki kao ponosna mentorka ovog kandidata.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli,
Autor: D. Bukovčić