„Uvek sam mislio da može bolje od Čačka i diska“, Mili nikad iskrenije o saradnji sa Brenom, otkrio kako ga je očarala jednim potezom

ALEKSANDAR MILIC MILI OK FOTO MUNJA 31

Aleksandar Milić Mili kompozitor je i producent brojnih velikih hitova na našoj estradi koje su obeležile karijere velikim zvezdama, a može se pohvaliti da su se mnoga imena proslavila upravo zbog saradnje sa njim.

Iako deluje lako, muzika je umetnost koja mora da se oseti za šta Mili ima neverovatan dar zbog čega je oduvek umeo da prepozna kako da unapredi karijere pevača, a jedna od saradnji na koju je izuzetno ponosan dogodila se 2008. sa Lepom Brenom.

FILP8069

Ja Brenu doživaljavam kao jedan od najboljih vokala svih vremena na Balkanu. Kako ona peva u svim segmentima, ima emociju, to je i visoko i nisko povezano sa emocijom i ona je došla kod mene da radimo album– priseća se Mili koji je za nju imao velike planove.

Uvek sam imao osećaj da takav grandiozan vokal ima pesme koje mogu mnogo više od Čačak i disko i uspeo sam u tome što sam zamislio. Nakon tog albuma „Uđi slobodno“ koji je bio veliki uspeh producirao sam i turneju na kojoj smo punili sve koncerte. Ugledao sam taj prazan prostor kod nje i napravio sam takve pesme da je to bilo neverovatno– ispričao je u emisiji „Preživeli“.

ALEKSANDAR MILIC MILI OK FOTO MUNJA 36

Milić je dodao i kako je Brena pravi profesionalac što se tiče rada u studiju, čime ne mogu da se pohvale mnogi pevači.

Ja kad čujem šta sve ona može sa glasom, ona je u studiju neverovatno zahvalna. Iako ima taj spoljašnji štit i gard, ona sluša i menja se, šta god da joj kažeš, ona se daje iz sveg srca i sve snage. To je odlika velikih pevača– zaključio je kompozitor.

BONUS VIDEO- Životna priča Aleksandra Milića Milija:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić