Login/Registracija

Krstinji Todorović POZLILO, otkazala sve nastupe: „LOŠE MI JE“

Krstinja Todorović ovog leta imala je naporan tempo, budući da je nastupala punom parom na crnogorskom primorju, a pored toga imala je i privatnih obaveza, što se odrazilo na njeno zdravlje. 

Pevačici je opao imunitet, zatim je zaradila infekciju, zbog čega je juče i završila u bolnici. 


Fotografijom iz bolničke postelje zabrinula je fanove na društvenim mrežama, a sad je za Grand Online otkrila u kakvom je zdravstvenom stanju. 

– Pokosilo me je, imam neku bakteriju i narednih sedam dana moraću da primam infuziju. Neverovatano kakav osećaj, teško mi je, nenam uopšte snage, malaksala sam i iscrpeljena -izjavila je Krstinja za Grand online i istakla da joj podršku pružaju sestre, brat i tata. Za sad se nada da će biti dobro, ali do tad moraće da otkaže sve zakazane nastupe.


– Morala sam da otkažem ovaj vikend jer zbog bolesti ne mogu da pevam. Nadam da ću se kroz nedelju dana vratiti svakodnevnim obavezama. Iskreno se nadam da ću se brzo oporaviti – optimistična je rekla pevačica koja je tokom leta govorila o svom zdravstvenom stanju nakon operacije želuca i uklanjanja viška kože. 

– Odlično se osećam, zdravstveno sam super, sve je prošlo u najboljem redu. Estetske operacije su zaista prošle bez ijedne komplikacije, a bili su zahvati koji nisu ni malo bili jednostavni. Iskreno, oseća se da sam nešto radila, ali jako se lepo oporavljam. Najbitnije je da dok pevam ne osećam nikakve tegobe, sve je super – rekla je letos Krstinja i priznala da se zaljubila, što joj daje poseban elan da bude još bolje. 

– Postoji jedna lepa priča, a generalno ljubav je ta koja nas pokreće u svemu, tako da moj osmeh govori više od hiljadu reči. Sve u svemu, za sad će ostati na tome. Srećna sam zbog transformacije i zbog jednog gospodina koji se pojavio u mom životu –priznala je.

Foto: Printcreen,
Autor: I. Ankić